Podcast #9 5 tips om een webdesigner uit te kiezen die echt bij je past

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Hoe weet ik wie de juiste webdesigner voor me is? In deze podcast heb ik 5 vragen voor je gemaakt die je kunt gebruiken om te ontdekken wie de juiste webdesigner voor je is.

Er zijn ontzettend veel (goede) webdesigners. Maar wie is de juiste voor jou? Deze vragen kun je jezelf afvragen als je een webdesigner zoekt:

  • Welke stijl past er bij jou en je website? Matcht dat met de stijl die de webdesigner kan uitdragen?
  • Welke features wil je op je website? Is het vrij standaard? Of heb je speciale koppelingen of betaalmogelijkheden nodig? Kan de webdesigner die je op het oog hebt dat voor jou bouwen?
  • Heeft de webdesigner ook verstand van bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie en strategie? Zodat je weet dat je website ook technisch goed in elkaar steekt?
  • Kun je later zelf je website bijhouden of moet je voor iedere kleine aanpassing de webdesigner inschakelen?
  • Heb je een goede klik met de webdesigner? Dit vind ik zelf erg belangrijk, want zo loopt de samenwerking veel soepeler.

Ik raad ook altijd aan om eerst een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek af te spreken. Zo merk je of er een goede klik is en kun je al je vragen stellen.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.