Portfolio

Benieuwd naar mijn eerdere projecten? Bekijk dan hieronder mijn portfolio.

Website dierenkliniek design

Webdesign Dierenkliniek Winkelhof

Dierenkliniek Winkelhof had een nieuwe, responsive website nodig. Ik ontwierp de nieuwe website in de huisstijl van de dierenkliniek.

webdesign branding duikschool

Logo- en Huisstijldesign Coral Divers

Coral Divers had een nieuw logo en een nieuwe huisstijl nodig. Ik ben gek op duiken, dus dit was een superleuk project. Ik neem je stap voor stap mee in het proces.

brochure reisbureau

Zomerbrochure Van der Valk Vakanties

Het reisbureau van Van der Valk had een zomerbrochure nodig voor de groepsreizen van het tweede half jaar. Ik ontwierp de brochure en schreef de teksten.

Reisblog teksten design webdesign

Mijn reisblog: Tamara’s Reizen

In 2015 startte ik mijn reisblog op. Dit was de eerste WordPress-website die ik bouwde. Verder schreef ik de teksten en maakte ik reisfilmpjes.

Flyer yogastudio design

Flyer Flow Yoga Leiderdorp (ansichtkaart)

Flow Yoga Leiderdorp had een nieuwe flyer nodig om nieuwe klanten kennis te laten maken met yoga. Ik maakte een duidelijke flyer in ansichtkaartformaat.

trifoldflyer yogaschool

Trifold Flyer Flow Yoga Leiderdorp

Flow Yoga Leiderdorp had een flyer nodig voor yogalessen voor mensen die te maken hebben met kanker. Ik ontwierp de flyer en schreef de teksten.

social media reisbureau

Socialmediaposts Van der Valk Vakanties

Ik hield voor Van der Valk de social media bij. Ik maakte daarvoor verschillende templates waardoor we snel nieuwe posts konden maken.

malta talent social media

Socialmediaposts Malta Talent

Tijdens mijn tijd op Malta schreef ik veel Engelstalige artikelen. Ik maakte socialmediaposts die we gebruikten om de blogs onder de aandacht te brengen.

Advertentie design yogastudio

Advertentie Fitsy Flow Yoga Leiderdorp

Flow Yoga Leiderdorp wilde graag een advertentie voor in het magazine ‘Fitsy’. Dit magazine ligt gratis bij verschillende sportscholen en -verenigingen.

Webdesign Cattery

Webdesign Cattery Sinja’s

Cattery Sinja’s wilde graag een website om de katten te laten zien en (superschattige) foto’s van de kittens te delen. De website is geheel responsive en makkelijk in gebruik.

Heb jij ook zo’n gave opdracht voor mij?

Stuur me een berichtje voor een gratis én vrijblijvend kennismakingsgesprek.