Webdesign

Beauty by Britt

Britt van Beauty by Britt had een nieuwe website nodig. Hoewel ze de stijl van de vorige website mooi vond, vond ze de look & feel niet professioneel genoeg. Ze was daarom specifiek op zoek naar een WordPress-website. Daarnaast wilde ze een functie om online afspraken te maken en ze wilde graag een webshop.

Ik kon de website dus gewoon maken in de bestaande huisstijlkleuren. Van tevoren maakte ik wel een moodboard om de juiste stijl te bepalen. 

Ik kon de website koppelen met Salonized, een programma speciaal voor schoonheidssalons. Daarmee kunnen Britt’s klanten online afspraken maken. Via die koppeling kunnen ze ook cadeaubonnen kopen voor schoonheidsbehandelingen.

Daarnaast maakte ik een webshop via WooCommerce. Zo kan iedereen zijn/haar favoriete beautyproducten online bij Britt bestellen.

De website draait op WordPress in combinatie met het Divi-thema. Doordat dit zo’n gebruiksvriendelijk platform is, kan Britt gemakkelijk zelf de site aanpassen en haar webshop beheren.

Is jouw website ook aan vervanging toe? Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan mijn pagina over webdesign of stuur mij een berichtje.

De website is natuurlijk geheel mobielvriendelijk. Het hoofdmenu verandert automatisch wanneer je naar de webshop gaat. Ik vind het altijd leuk om kleine, persoonlijke details op een website te bouwen. Zo zie je hier onderaan op de website ‘crèmeveegjes’. In de webshop verandert de geselecteerde eigenschap in een hartje. Zo past het helemaal bij Britt!

Handgemaakte knoppen website
Handgemaakte knoppen website

Ik heb mijn website en webshop voor mijn schoonheidssalon laten maken door Tamara en ben er super tevreden over! Tamara is een spontane en creatieve meid en heeft erg veel verstand van haar werk. Ze luistert goed naar wat je wensen zijn zodat het eindresultaat altijd naar wens is. Wanneer je ergens zelf niet uitkomt helpt ze altijd meteen mee om het op te lossen. Kortom: super tevreden!😊

Britt Timmermans

Schoonheidsspecialiste, Beauty by Britt

Wil je ook een nieuwe website?

Je mag me altijd een berichtje sturen (ook voor vragen, interesse, kletspraatjes en complimentjes).

Neem trouwens ook eens een kijkje op mijn pagina over webdesign.

VOLG MIJ OP SOCIAL MEDIA