Webdesign

Dierenkliniek Winkelhof

Dierenkliniek Winkelhof had een nieuwe website nodig. De vorige website was niet responsive, waardoor deze minder goed vindbaar en gebruiksvriendelijk was. Daarnaast konden ze veel wijzigingen niet zelf doorvoeren.

Ik bouwde daarom een nieuwe website in de huisstijl van de praktijk. Ik hield de centrale gedachte van de dierenkliniek in mijn achterhoofd: goede zorg en persoonlijke service. De nieuwe website is volledig responsive, gebruiksvriendelijk en snel. Ik maakte handgemaakte knoppen, zodat diereigenaren hun dier gemakkelijk kunnen aanmelden voor het puppyconsult, seniorenconsult of afvalprogramma.

Doordat WordPress zo’n gebruiksvriendelijk platform is, kan iedereen uit het team van de dierenkliniek de site aanpassen; je hebt geen technische kennis of vaardigheden nodig.

Is jouw website ook aan vervanging toe? Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan mijn pagina over (web)design en branding of stuur mij een berichtje.

Handgemaakte knoppen website

De handgemaakte knoppen, zodat diereigenaren hun dier gemakkelijk kunnen aanmelden voor diverse consulten.

webdesign dierenkliniek winkelhof

Wil je ook een nieuwe website?

Je mag me altijd een berichtje sturen (ook voor vragen, interesse, kletspraatjes en complimentjes).

Neem trouwens ook eens een kijkje op mijn pagina’s over webdesign & branding

60 contentideeën cheatsheet

Gratis download

60 contentideeën voor social media

In de gratis cheatsheet geef ik je maar liefst 60 ideeën om op social media te plaatsen. Zo zit je nooit meer zonder inspiratie over wat je op social media moet plaatsen.

VOLG MIJ OP SOCIAL MEDIA