Webdesign

Sidecar Counsel

Laatst heb ik een nieuwe website voor Bridget van Sidecar Counsel gebouwd. Bridget coacht avontuurlijke vrouwelijke leiders op internationale scholen. Ze houdt van vintage en ze wilde graag dat het avontuurlijke terugkwam.

Een sidecar is een zijspan, waardoor we veel leuke verwijzingen konden maken naar wegen, reizen en bandensporen.

Ik vind het leuk (en belangrijk) om een website erg persoonlijk te maken. Dat mensen direct zien: hé dit is Bridget! Zo gebruikte ik de vorm van het logo in foto’s en maakte ‘tire tracks’ op de achtergrond. Ik schreef ook leuke quotes/headers uit die goed bij haar passen. En natuurlijk (vintage-achtige) foto’s van ‘sidecars’, stoere vrouwen en avontuur. Ik heb ook een aantal foto’s bewerkt om ze een vintage uitstraling te geven.

Toen Bridget het eerste concept zag van de website, vroeg ze direct of ik haar e-book ook wilde designen. Ik heb dit in Canva gemaakt, zodat zij later zelf het e-book kan updaten.

Achteraf stuurde ik Bridget uitlegfilmpjes, zodat ze zelf gemakkelijk haar eigen website kan bijhouden. Ik vond het zelf een supergaaf project om aan te werken.

De website draait op WordPress in combinatie met het Divi-thema. Doordat dit zo’n gebruiksvriendelijk platform is, kan Bridget gemakkelijk zelf de site aanpassen en haar webshop beheren.

Is jouw website ook aan vervanging toe? Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan mijn pagina over webdesign of stuur mij een berichtje.

De website is natuurlijk geheel mobielvriendelijk.

Handgemaakte knoppen website

‘Tire tracks’ voor een avontuurlijke look & feel

Handgemaakte knoppen website

De foto’s zijn in de vorm van Bridget’s logo.

Handgemaakte knoppen website

Een quote over avontuur met natuurlijk een foto van een stoere vrouw op een Harley Davidson motor.

e-book sidecar counsel

Ik ontwierp Bridget’s e-book in dezelfde stijl als de website. Voor het gemak van Bridget maakte ik het e-book in Bridget. Zo kon ik achteraf het sjabloon met haar delen, zodat ze later gemakkelijk aanpassingen en updates kan doen.

“Een vriendin, wiens website ik erg mooi vond, raadde mij Tamara aan. Ik vond mijn huidige website leuk, maar ik had een platform nodig waarmee ik gemakkelijker wijzigingen en toevoegingen kon aanbrengen. Tamara verplaatste mijn hele website naar WordPress, bracht wijzigingen aan die we tijdens het proces bespraken en voegde haar eigen creatieve stempel op dingen toe. Ze bedacht geweldige ideeën om mijn website aantrekkelijker te maken voor mijn ideale klant. Daarnaast liet keer op keer zien dat ze de toon en het beeld dat ik probeerde over te brengen echt begreep. Verder ontwierp Tamara mijn e-bookop een zeer creatieve en aansprekende manier. Ze is altijd professioneel en vriendelijk en heeft haar werk op tijd en binnen budget afgerond. Ik kan Tamara aan iedereen aanraden!

Bridget Mcnamer

Coach voor vrouwelijke leiders, Sidecar Counsel

Wil je ook een nieuwe website?

Je mag me altijd een berichtje sturen (ook voor vragen, interesse, kletspraatjes en complimentjes).

Neem trouwens ook eens een kijkje op mijn pagina over webdesign.

VOLG MIJ OP SOCIAL MEDIA