Webdesign

Alicante like a Local

oplevering: februari 2023

Website laten bouwen copywriter

Een website waarmee Monique haar bedrijf naar een hoger niveau tilt

Monique startte een aantal jaar geleden haar blog ‘Alicante like a Local’. In deze tijd is ze gegroeid tot dé blogger van Alicante. Monique wilde het professioneler aanpakken, zodat ze nog meer Nederlanders helpt aan een geweldige vakantie in Alicante en omgeving.

Moniques Droomwebsite..

  • is overzichtelijk: mensen met verschillende reisdoelen moeten direct de juiste info kunnen vinden
  • zorgt voor passieve inkomsten
  • past perfect bij Monique én haar ideale klant
  • stimuleert haar websitebezoekers om actie te ondernemen

Website Maaike Kastrop

Over Monique Ruesink

Monique woont inmiddels al ruim 17 jaar in Alicante. Haar doel is om Nederlanders die naar Alicante en de Costa Blanca reizen een geweldige vakantie te laten beleven. Met de écht leuke local tips!

In haar blog deelt ze alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantie naar de Costa Blanca. Daarnaast heeft ze meerdere e-books en biedt ze reizen reizen op maat aan.

Kortom: als je naar Alicante reist, dan heb je Monique hoe dan ook nodig! 

Ontwikkeling

Ik genoot er zo van om (weer) met Monique te mogen werken. Tijdens de strategiecall kwamen we beiden met zoveel ideeën dat ik wist dat dit een superleuk, creatief project ging worden.

Monique wilde een chique, vrolijke website en vooral wegblijven van het ‘Spaanse’ rood. Dankzij de strategiecall wist ik al eigenlijk al gelijk wat ze zocht.

Het doel was om te zorgen voor zoveel mogelijk passieve inkomsten. Dus lichtten we Monique’s partners op verschillende plekken uit. Zo kunnen de websitebezoekers gemakkelijk bij deze bedrijven boeken en ontvangt Monique commissie hierover.

Ook dachten we de klantreis uit waarmee we van de websitebezoekers betalende klanten maken. 

Al enige tijd wilde ik mijn website professioneel aanpakken. Mijn bedrijf is hard gegroeid afgelopen jaren. En het imago van´blogger over Alicante´ wilde ik naar een hoger level tillen.

Ik zocht daar iemand bij, die precies snapt wat ik doe. En al die hersenspinsels van mij op een overzichtelijke manier op 1 site samen kon vatten.

Tamara snapte meteen vanaf het eerste kennismakingsgesprek wat ik hiermee bedoelde.

We hebben een prachtige website gemaakt, die precies uitstraalt wie ik ben en wat ik doe. En niet in typisch Spaans rood. Maar in de kleur blauw van de zee.

Tamara gaat namelijk niet klakkeloos aan het bouwen, maar laat er eerst theorieën op los, waardoor de site ook écht van jou wordt.

Tamara blijft ook het onderhoud van mijn website doen. Want al dat uren zoekwerk naar de juiste pluginns, onderhoud etc heeft zij goed in de vingers.

Een echte aanrader dus, wanneer je iemand zoekt die verder kijkt dan alleen een technische site bouwen.

~ Monique Ruesink

Wil jij ook zo'n fantastische website?

Boek direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.