webdesign

de kruijf rechtshulp

oplevering: december 2022

Website laten bouwen copywriter

Een overzichtelijke website waarmee Inge haar ideale klant binnenhaalt

Inge is al een aantal jaar aan het ondernemen. Ze merkte een aantal dingen: haar website straalde niet echt haar persoonlijkheid en professionaliteit uit en websitebezoekers vonden niet de informatie die ze nodig hebben. Daardoor kreeg ze veel dezelfde vragen via het contactformulier. Maar ze liep ook klanten mis. Want als je websitebezoekers niet de juiste informatie kunnen vinden, dan is er een grote kans dat je ze kwijtraakt.

Inge’s Droomwebsite..

  • is overzichtelijk: websitebezoekers vinden gemakkelijk de juiste informatie én snappen wat ze moeten doen om Inge’s hulp te krijgen.
  • straalt professionaliteit en vertrouwen uit.
  • past perfect bij Inge én haar ideale klant
  • stimuleert haar websitebezoekers om actie te ondernemen

Website Maaike Kastrop

Over Inge de Kruijf

Inge helpt als jurist ondernemers en bedrijven om juridisch sterk te staan. Zo kunnen ze zorgeloos ondernemen.

Naast dat Inge je ‘los’ kan helpen aan je juridisch fundament (zoals algemene voorwaarden en privacybeleid) en met eventuele conflicten, heeft ze ook een juridisch abonnement.

Hiermee heb je Inge altijd ‘in je broekzak’ als je juridische vragen hebt.

Ik ken Inge al een aantal jaar. Zo heeft ze mijn algemene voorwaarden en privacybeleid geschreven. Superleuk om voor haar aan de slag te gaan dus.

Ontwikkeling

Voor dit project werkte ik samen met copywriter Sara van Een Berg Letters. Ik vind het altijd superleuk om met andere experts te werken. Want zo kom je samen tot het mooiste en beste resultaat. Design & teksten gaan namelijk hand in hand.

We dachten de klantreis uit. Inge’s vorige website zorgde voor verwarring. Websitebezoekers wisten niet precies wat ze nodig hadden. Daarom maakten we oa pakketten om websitebezoekers te helpen de juiste keuze te maken.

Daarnaast is de website zo opgebouwd om zoveel mogelijk kennismakingsgesprekken te laten boeken. Want vanuit de kennismakingsgesprekken transformeren Inge’s websitebezoekers om tot klant.

Tamara begreep echt goed wat ik voor ogen had. Mijn nieuwe website ziet er zoveel mooier, persoonlijker en overzichtelijker uit! Het straalt De Kruijf Rechtshulp uit. Daarnaast worden er nu daadwerkelijk kennismakingsgesprekken gepland op m’n website, dus ik merk dat het aanspreekt.”

Inge de Kruijf

Wil jij ook zo’n fantastische website

Boek direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.