webdesign

Flux Dance

oplevering: december 2022

Website dansschool

Een knallende website voor een nieuwe dansschool

Michael en Marisa startten een nieuwe dansschool voor volwassenen in Leiden: Flux Dance. Ze wilden graag een gebruiksvriendelijke website die zowel hun warmte uitstraalt als laat zien hoe cool de lessen zijn. Om zo direct hun ideale klant aan te spreken en natuurlijk een proefles te laten boeken.

Mickaels en Marisa’s Droomwebsite..

  • moet laagdrempelig en gebruiksvriendelijk zijn. Starten met dansen kan best spannend zijn. De drempel moet zo laag mogelijk zijn.
  • Heeft een goeie middenweg tussen de warmte van Flux Dance en hoe cool de lessen zijn.
  • past perfect bij de ideale klant.
  • Is gekoppeld met het online reserveringssysteem en het e-mailmarketingprogramma, zodat zoveel mogelijk automatisch loopt.
  • stimuleert de websitebezoekers om een proefles te boeken.

Webdesign op maat dansschool

Over Flux Dance

Bij Flux Dance gaat het om liefde en passie voor dans. ‘Putting emotions into movement.’ Mickael en Marisa zien het als uiting, waarmee je automatisch een stukje persoonlijke ontwikkeling meepakt. Als je danst vanuit je gevoel kom je issues tegen, zoals belemmerende overtuigingen, gebrek aan zelfvertrouwen etc.

Wat een vette missie! Ik ben zelf ook pas op mijn 28e begonnen met dansen en ik snapte dus precies waar je als beginnend danser (to be) tegenaan loopt. Marisa en Mickael zijn allebei ook echt leuk. Dus deze samenwerking was weer zo fijn.

Ontwikkeling

Tijdens de strategiecall dachten we de klantreis uit. Daarnaast dacht ik mee over de gehele branding om zo bij de ideale klant te passen.

Voor Marisa en Mickael is het natuurlijk belangrijk dat er zoveel mogelijk proeflessen worden geboekt. Zodat nieuwe dansers echt de persoonlijke sfeer ervaren.

Daarnaast maakte ik een integratie met het boekingssysteem, zodat mensen direct danslessen kunnen boeken. Alles is zo laagdrempelig en simpel mogelijk.

Na de livegang werden al snel de eerste proeflessen geboekt!

Je hebt veel meegedacht en kwam zelf met oplossingen waar ik nog niet opgekomen was. En de website is prachtig geworden. Het voelt nu allemaal zo ‘echt’. Van een eigengemaakte website staat er nu een echt mooi design. We hebben een eigen bedrijf.

Ik vond het bijzonder hoe je onze visie in woorden kon omzetten. Het gaf ons een start hoe we ons bedrijf willen vormgegeven en hoe we onze boodschap naar onze klanten kunnen communiceren.

Ik wil je heel erg bedanken. Er gaat zoveel om in de eerste opzet van een bedrijf. Dankzij jou heb ik een goeie start gemaakt. Alleen al de vragenlijst vooraf deed me echt nadenken en focussen waar het nodig was. Inmiddels worden er wekelijks proeflessen geboekt door nieuwe dansers.

Marisa Snijders

Wil jij ook zo’n fantastische website?

Boek direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.