Webdesign

Lilar

oplevering: januari 2023

Website dansschool

Een persoonlijke, toegankelijke website voor een jurist & mediator

Tijdens de strategiecall zei Simone: “Ik ben toe om op een andere manier te ondernemen. Ik ben nu moeder en wil meer balans en energie. Mijn bedrijf en website voor me laten werken. Het mezelf makkelijker laten maken.”

De oude website van Simone was meer een visitekaartje. Het miste persoonlijkheid en connectie met de doelgroep. Ook moest Simone veel handmatig werk doen. Het plan: meer automatiseren en écht de connectie met de websitebezoekers opzoeken en ze stimuleren actie te ondernemen.

Simone’s droomwebsite..

  • heeft een combinatie van een zakelijke en ongedwongen sfeer die meer passend is bij Simone en haar slogan ‘met de pumps in de modder’.
  • Maakt het duidelijk voor de websitebezoekers wat ze nodig hebben: een jurist of een mediator. 
  • past perfect bij de ideale klant.
  • Is zoveel mogelijk geautomatiseerd, zodat Simone meer vrije tijd overhoudt voor haar gezin.
  • wekt vertrouwen en connectie op en stimuleert de websitebezoeker actie te ondernemen.

Lilar Webdesign

Over Lilar

Simone zorgt voor creatieve oplossingen om conflicten te voorkomen en niet te laten escaleren. Dit doet ze als jurist en mediator. Simone komt van het platteland. Deze nuchterheid komt ook terug in haar hele bedrijf. Gewoon duidelijke, eerlijke taal en communicatie. Dat combineert ze met haar uitgebreide kennis.

Ontwikkeling

Tijdens de strategiecall dachten we de klantreis uit. Voorheen was de website onoverzichtelijk. Je moest ver doorklikken om de juiste informatie te krijgen. We wilden nu websitebezoekers echt meenemen door de website heen, zodat ze gemakkelijk de informatie konden vinden die ze nodig hebben

Zo zie je nu 3 opties die je naar de juiste dienst begeleidt: goed voorbereid zijn, escalatie voorkomen en juridisch advies. Dit voorkomt dat websitebezoekers vroegtijdig afhaken en wekt vertrouwen op.

Daarnaast maakte ik o.a. een integratie met het Simone’s agenda, zodat websitebezoekers zelf een call kunnen inplannen. 

“Tamara is een webdesigner op afstand die je toch het gevoel weet te geven dat ze dichtbij staat en betrokken is. Tijdens onze eerste call kon ze direct benoemen was ik nodig had.. een website die voor me ging werken, die duidelijk en overzichtelijk moest zijn voor klanten en zou uitdagen om in actie te komen. Het toevoegen van een Ebook, contact formulier en een directe mogelijkheid om een afspraak te plannen in mijn agenda maakt de drempel lager om kennis te delen of een vraag te stellen. Ook na het lanceren van de website blijft Tamara meedenken en kijken. Via een websiteonderhoudsabonnement en strippenkaart kan ik nu van haar kennis, advies en werkzaamheden gebruik blijven maken!

Simone Hornstra

Wil jij ook zo’n fantastische website?

Boek direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.