Webdesign
Open up with alice

oplevering: februari 2023

Nieuwe website Coach Alice van der Zalm

Een groeiproof, persoonlijke website voor een salescoach

“Een website is een must voor iedere ondernemer. Maar ook voor jezelf. Het geeft zelfvertrouwen een website te hebben.” zei Alice tijdens onze strategiecall.

We hadden al eerder een landingspagina gebouwd in de tool Phoenix. Maar de mogelijkheden zijn daarbij beperkt. Alice heeft grote dromen en doelen. En de huidige website hield haar tegen om verder te groeien.

Ze was klaar voor de volgende stap!

Alice’s droomwebsite..

  • Is duidelijk en overzichtelijk
  • Is gebruiksvriendelijk. Alice wil zelf gemakkelijk aanpassingen kunnen doen aan haar website.
  • Straalt vrouwelijkheid, kracht en professionaliteit uit.
  • Wekt vertrouwen en connectie op en stimuleert de websitebezoeker actie te ondernemen.

Webdesign Open Up With Alice

Over Alice

Alice is salesspecialist. Ze weet dat veel (vrouwelijke) ondernemers strugglen met sales doen. Haar missie is om vrouwelijke ondernemers sales te laten doen op een leuke niet-pusherige manier, waarbij ze zich op hun gemak voelen. 

Alice heeft zelf veel obstakels overwonnen in haar leven. En deelt hier open over in haar podcast. Ze gelooft dat je kracht in je kwetsbaarheid zit. En juist die kwetsbaarheid en eerlijkheid brengt ze terug in sales. Waardoor het oprecht en fijn voelt.

Ontwikkeling

Dankzij een prachtige branding van Mauthentique en teksten van Bold Message konden we de website helemaal Alice’s energie uit laten stralen.

Persoonlijkheid is superbelangrijk voor een goede website. Het zorgt voor vertrouwen en connectie bij je ideale klant. Daardoor gaan zij eerder over tot aankoop. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je trots bent (en blijft) op je website en je daardoor (potentiële) klanten graag naar je website stuurt. 😁

Alice is ontzettend krachtig, maar heeft ook een zachte kant. Dit is ook het gevoel dat de website overbrengt.

Daarnaast is de website natuurlijk strategisch zo opgebouwd dat het haar ideale klant en leads binnenhaalt. Zo kan ze nog meer ondernemers helpen!

Zoooo spannend mijn 1e website (is dit raar! 🙈) heb al 100x refresh gedaan lol

Dank je wel Tamara voor dit traject. Dat je me zo serieus hebt genomen en mijn website echt heb gemaakt hoe ik dat in mijn hoofd had. Het is heerlijk duidelijk voor mijn potentiële klant.

Kijk nu al uit naar mijn volgende er site 🥳🥳

Alice van der Zalm

Wil jij ook zo’n fantastische website?

Boek direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.