Restyling website

Joyce Bestiaans

oplevering: december 2021

Een website die perfect bij haar én haar ideale coachingklant past

Joyce had toen zij 1,5 jaar geleden begon als ondernemer haar website gebouwd. Toch was ze niet helemaal tevreden. Ze vond het net niet. We keken daarom naar de mogelijkheden om haar website mooier te maken. Zodat ze echt trots is op haar website én deze beter bij haar en haar ideale klant past.

Joyce’s Droomwebsite..

  • is professioneel, maar ook speels
  • past daardoor bij perfect bij haar
  • spreekt haar ideale klant aan
  • geeft haar blogs mooi weer

Over Joyce

Joyce is contentcoach en helpt andere ondernemers om geweldige content te maken. Dat zie je ook duidelijk terugkomen in haar teksten, want Joyce is een echte creatieveling en goede schrijfster. Zonde dat het qua uiterlijk van haar website minder overkwam.

 

Ontwikkeling

Daar ben ik dus mee aan de slag gegaan. Met een aantal kleine en grotere aanpassingen heb ik ervoor gezorgd dat Joyce haar website nu veel beter bij haar past. En nog veel belangrijker: ze spreekt nu ook beter haar lievelingsklanten aan via haar website.

Daarnaast heb ik een blogtemplate voor haar gemaakt. Zo kan zij gemakkelijk nieuwe blogs kan uploaden én zien ze er direct geweldig uit!

 

“Ik heb zelf wel wat kennis van het bouwen van een website, maar toch kreeg ik het niet helemaal naar mijn zin. Ik vroeg Tamara daarom of ze vanuit die basis mijn website mooier kon maken. Met Tamara samenwerken is heel fijn. Ze denkt met je mee en houd je ook op de hoogte van het proces. En ze stuurt je ook regelmatig uitlegvideo’s en leuke gifjes. Houd ik van! En ik ben nu ook zó blij met hoe mijn website eruit ziet. Hij is niet meer blokkerig, maar heeft echt leuke, speelse elementen en past helemaal bij mij. Tamara is een topper!”

~ Joyce Bastiaans

Wil jij ook zo’n fantastische website?

Boek direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.