webdesign

Beauty by Britt

oplevering: maart 2021

Een professionele website met webshop voor een schoonheidssalon

Britt wilde een nieuwe website nodig. Hoewel ze de stijl van de vorige website mooi vond, vond ze de look & feel niet professioneel genoeg. Daarnaast wilde ze haar klanten meer gebruiksgemak bieden. Daarom wilde ze een functie om online afspraken te maken en ze wilde graag een webshop. Dat scheelt voor Britt ook veel tijd en handmatig werk!

Britts Droomwebsite..

  • heeft een professionele, clean en natuurlijke look & feel
  • zorgt ervoor dat veel handmatige processen geautomatiseerd zijn
  • is gebruiksvriendelijk
  • past perfect bij Britt én haar ideale klant
  • maakt het makkelijker voor Britt om klanten binnen te halen

Beauty by Britt website

Over Britt

Britt is huidspecialiste in Helvoirt. Ze focust zich op huidverbetering en legt haar klanten natuurlijk in de watten met fijne beauty- en wellnessbehandelingen. 

Ontwikkeling

Britt had al een huisstijl, dus ik kon de bestaande huisstijl gebruiken om de website opnieuw te gebruiken. Van tevoren maakte ik wel een moodboard om de juiste stijl te bepalen. 

Ik koppelde de website met Salonized, een programma speciaal voor schoonheidssalons. Daarmee kunnen Britt’s klanten online afspraken maken. Via die koppeling kunnen ze ook cadeaubonnen kopen voor schoonheidsbehandelingen.

Nadat de website live was gegaan, maakten klanten al snel afspraken via de website. Dat scheelde Britt veel handmatig werk.

Daarnaast maakte ik een webshop via WooCommerce. Zo kunnen Britts klanten hun favoriete beautyproducten online bij bestellen. Zeker tijdens de lockdown was het voor Britt heel fijn dat haar klanten zo op een laagdrempelige manier producten konden bestellen.

De website draait op WordPress in combinatie met het Divi-thema. Doordat dit zo’n gebruiksvriendelijk platform is, kan Britt gemakkelijk zelf de site aanpassen en haar webshop beheren.

 

“Ik heb mijn website en webshop voor mijn schoonheidssalon laten maken door Tamara en ben er super tevreden over! Tamara is een spontane en creatieve meid en heeft erg veel verstand van haar werk. Ze luistert goed naar wat je wensen zijn zodat het eindresultaat altijd naar wens is. Wanneer je ergens zelf niet uitkomt helpt ze altijd meteen mee om het op te lossen. Kortom: supertevreden!

~ Britt Timmermans

Wil jij ook zo’n fantastische website?

Boek direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.