Webdesign

Reizenwijs

oplevering: oktober 2021

Een website om reizigers te inspireren.

In 2015 startte ik mijn reisblog: Tamara’s Reizen. Deze website was al een hele tijd niet meer naar mijn zin, dus ik wilde deze in een nieuw jasje steken. 

Op een avond kwamen mijn broertje en ik op het idee om de website samen bij te houden. Hij ging in oktober voor onbepaalde tijd door Midden-Amerika reizen en kan zo ook zijn ervaringen en tips delen. Tamara’s Reizen ging op de schop en werd Reizenwijs.nl.

Onze Droomwebsite..

  • geeft alle blogs mooi weer
  • is inspirerend
  • maakt het voor de gebruikers gemakkelijk om informatie te vinden
  • is gemakkelijk bij te houden

Over Reizenwijs

Reizenwijs verwijst naar eigenwijs reizen, maar ook wijs reizen. Dus reizen op je eigen manier, maar met respect voor dier, natuur en de locals.

Ontwikkeling

Ik bouwde een geheel nieuwe website mét een nieuwe huisstijl en naam: Reizenwijs. Ik bedacht handige categorieën zodat lezers gemakkelijk over hun favoriete onderwerpen/landen kunnen lezen. Daarnaast verhuisde ik al mijn oude blogs naar de nieuwe website.

Mijn broertje is kok en had eigenlijk nog nooit een website bijgehouden. Ik legde hem daarom uit hoe hij alles kan aanpassen. Dit was voor mij direct de ultieme test: zijn mijn websites ook gemakkelijk bij te houden voor iemand die geen technische ervaring heeft?

Ik vind het namelijk belangrijk dat mijn klanten zelf met hun website aan de slag kunnen. Dat ze zelf teksten kunnen aanpassen en pagina’s/blogs kunnen toevoegen.

Inmiddels heeft David al meerdere blogs geplaatst. De test is dus zeker geslaagd. Ik kan met zekerheid zeggen dat iedereen zo zelf zijn/haar website na de bouw zelf kan bijhouden. 🎉

Wil jij ook zo’n fantastische website?

Boek direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.