Webdesign

Saskia Huizer

oplevering: januari 2022

Webdesign Saskia Huizer

Een website die perfect bij haar én haar ideale klant past

Saskia is al enige tijd aan het ondernemen. Ik heb haar al eerder geholpen met haar huidige website optimaliseren voor haar ideale klant én de online vindbaarheid verbeteren. Inmiddels is Saskia haar bedrijf enorm aan het uplevellen met een nieuw aanbod, zodat ze nog beter ouders van hoogbegaafde kinderen kan helpen. Ze liet een nieuw logo en een nieuwe branding ontwerpen. Daar hoorde natuurlijk ook een geweldige nieuwe website bij!

Saskia’s Droomwebsite..

  • komt warm en professioneel over
  • past daardoor bij perfect bij haar
  • spreekt haar ideale klant aan
  • activeert de websitebezoeker om actie te ondernemen

Website Saskia Huizer

Over Saskia

Saskia is hoogbegaafdheidsspecialist. Ze is nu een aantal jaar ondernemen en wilde nóg meer ouders van hoogbegaafde kinderen kunnen helpen om hun kind gelukkig te maken.

In de tussentijd ontdekte ze wie haar ideale klant écht is en veranderde ze daarom haar aanbod om zo diegene beter te helpen. Ze merkte dat haar branding en website daarom niet meer bij haar en haar ideale klant paste.

 

Ontwikkeling

Saskia liet een nieuwe branding en logo ontwikkelen door Maud Limpens van Mauthentique. Vervolgens verwerkte ik de nieuwe (supermooie) branding in de website. Ik help Saskia al langer met de vindbaarheid van haar website. Daarnaast hebben we eerder al de opbouw en de teksten geoptimaliseerd, zodat zij beter haar ideale klant aanspreekt. Met de nieuwe stijl klopt de website nu helemaal met wat Saskia wil uitstralen.

Zo kan Saskia nog beter haar ideale klant aanspreken en ouders van begaafde kinderen helpen hun kind (weer) gelukkig te maken.

 

“Tamara helpt mij om mijn Divi website up-to-date te houden, het aan te passen naar mijn huisstijl en mijn bedrijf beter zichtbaar te krijgen. Sinds Tamara dit doet ben ik beter vindbaar en past mijn website veel beter bij mijn bedrijf. Verder denkt zij met mij mee om bijvoorbeeld mijn website te optimaliseren. Door haar kennis van webdesign heeft zij veel ideeën. Ze werkt zelfstandig waardoor ik me kan richten op mijn bedrijf

~ Saskia Huizer

Wil jij ook zo’n fantastische website?

Boek direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.