webdesign

Sidecar Counsel

oplevering: juni 2021

Sidecar counsel mock-up

Een website voor avontuurlijke vrouwelijke leiders

Bridget had al een website in Webflow. Ze vond het geen prettig platform en was ook niet helemaal blij met haar website. Ze werd niet echt blij van haar website; deze paste niet helemaal bij haar.

Ik bouwde de website opnieuw in een gebruiksvriendelijk platform. Natuurlijk ook in een nieuw jasje, maar met haar bestaande branding. Bridget is trots op haar website én deze beter bij haar en haar ideale klant past.

Bridgets Droomwebsite..

  • heeft een stoere vintagestijl
  • is gericht op sterke, avontuurlijke vrouwen
  • heeft betaalmogelijkheden
  • geeft al haar eerder geschreven blogs mooi weer
  • is gebruiksvriendelijk voor de websitebezoekers én voor Bridget

Sidecar Counsel website

Over Bridget

Bridget coacht avontuurlijke vrouwelijke leiders op internationale scholen. Een sidecar is een zijspan. Bridgets idee is dat haar coachees achter het stuur zitten en dat zij hen ondersteunt vanuit het zijspan. Daar kon ik natuurlijk veel leuke verwijzingen naar maken. Haar bestaande branding was stoer en vintage, dus dat moest ook zeker terugkomen.

 

Ontwikkeling

Ik vind het leuk (en belangrijk) om een website erg persoonlijk te maken. Dat mensen direct zien: hé dit is Bridget! Zo gebruikte ik de vorm van het logo in foto’s en maakte ‘tire tracks’ op de achtergrond. Ik schreef ook leuke quotes/headers uit die goed bij haar passen. En natuurlijk (vintage-achtige) foto’s van ‘sidecars’, stoere vrouwen en avontuur. Ik heb ook een aantal foto’s bewerkt om ze een vintage uitstraling te geven.

Toen Bridget het eerste concept zag van de website, vroeg ze direct of ik haar e-book ook wilde designen. Ik heb dit in Canva gemaakt, zodat zij later zelf het e-book kan updaten.

Achteraf stuurde ik Bridget uitlegfilmpjes, zodat ze zelf gemakkelijk haar eigen website kan bijhouden. Ik vond het zelf een supergaaf project om aan te werken.

De website draait op WordPress in combinatie met het Divi-thema. Doordat dit zo’n gebruiksvriendelijk platform is, kan Bridget gemakkelijk zelf de site aanpassen en haar webshop beheren.

 

“Een vriendin raadde mij Tamara aan. Ik vond mijn huidige website leuk, maar ik had een platform nodig waarmee ik gemakkelijker aanpassingen kon doen. Tamara verplaatste mijn hele website naar WordPress en zorgde dat mijn website beter bij mij paste. Ze Daarnaast voegde haar eigen creatieve stempel op dingen toe. Ze bedacht geweldige ideeën om mijn website aantrekkelijker te maken voor mijn ideale klant. Daarnaast  Tamara is professioneel en leuk in de omgang. Ze heeft het project op tijd en binnen budget afgerond. Ik kan Tamara aan iedereen aanraden!

~ Bridget McNamer

Wil jij ook zo’n fantastische website?

Boek direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.