Webdesign + webshop

Jaimy Strik

oplevering: september 2022

Website laten bouwen copywriter

Een website die Jaimy’s leven een stuk makkelijker maakt

Jaimy wilde een nog grotere impact maken voor vrouwen die willen afvallen. Maar merkte dat ze nog veel tijd kwijt was aan kleine taken. Met de nieuwe website jaimystrik.nl automatiseerden we die kleine taken en hield Jaimy tijd over om nog meer mensen te helpen.

Jaimy’s Droomwebsite..

  • maakt Jaimy’s leven als ondernemer makkelijker en relaxter
  • is gekoppeld aan een online leeromgeving
  • past perfect bij Jaimy én haar ideale klant
  • stimuleert haar websitebezoekers om actie te ondernemen

Website Jaimy Strik

Over Jaimy Strik

Jaimy Strik is het tweede bedrijf van Jaimy. Zo heeft ze al een hypnopraktijk waarin ze mensen helpt met afvallen, verslavingen en angsten.

Jaimystrik.nl is echt gefocust op afvallen met de BESEM-methode. Jaimy ontwikkelde deze methode zelf. Deze methode pakt het probleem vanaf alle kanten aan waardoor haar klanten snel en blijvend resultaat hebben. Zo zitten ze lekkerder in hun lijf en hoofd.

Omdat haar methode zo goed werkt, wist ze dat ze een nog veel grotere impact kon maken. Toch was haar bedrijf daar nog niet op ingericht.

Daar wilde ik haar natuurlijk graag mee helpen! Met een prachtige branding van Design Studio B en sterke teksten van Maaike van de Graaf bouwde ik Jaimy’s droomwebsite😍.

 

Ontwikkeling

Eén van de grootste problemen bij Jaimy was dat ze veel taken handmatig moest doen. Dat kostte haar veel tijd en energie.

Daarom hebben we goed bekeken hoe we processen in haar bedrijf gemakkelijker konden maken. Zo zorgden we oa voor een online agenda en een directe koppeling via haar webshop en de online leeromgeving.

De koppelingen en automatiseringen zorgen ervoor dat Jaimy nu veel slimmer werken. Dat scheelt haar veel tijd en frustratie. En daardoor kan zij nóg meer vrouwen helpen.

 

Wil jij ook zo'n fantastische website?

Boek direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.