Webdesign

Bold Message

oplevering: april 2022

Website laten bouwen copywriter

Een website waarmee Lilian eruit knalt!

Lilian had haar eigen website gebouwd, maar ze wist dat die knallerder kon. Bold Message staat voor opvallen. Lilian wilde een meer professionele look & feel, maar wel op een opvallende en speelse manier.✨

Lilian’s Droomwebsite..

  • is opvallend en knallend
  • springt er daardoor ook uit bij haar ideale klant
  • wordt Lilian zelf ook helemaal vrolijk van
  • stimuleert haar websitebezoekers om actie te ondernemen

Website Lilian Goes Bold Message

Over Bold Message

Bold Message is het tweede bedrijf van Lilian Goes. Ze besloot dat ze copywriting het allerleukste vond. Daar wilde ze zich volledig op focussen.

Lilian is een ontzettend goede copywriter. Ze doet het met humor en op haar eigen manier.

Toch merkte ze dat haar website beter kon. Ze was terughoudend om haar knallende huisstijlkleuren op haar website te gebruiken. Omdat ze bang was dat dat te heftig of onprofessioneel overkwam. Daarnaast vond ze dat de website professioneler kon.

Superleuke opdracht dus! Want ik mocht zorgen dat de website meer Lilian werd. Want zo springt zij eruit, spreekt ze haar ideale klant beter aan én wordt ze zelf ook helemaal blij van haar website.

 

Ontwikkeling

Ik maakte een strategie voor haar website om zo gemakkelijker (leuke) klanten binnen te halen. Daarnaast zorgde ik ervoor dat de website nu meer ‘Lilian’ is. Zo spreekt zij haar ideale klant veel beter aan!

Stiekem ben ik zelf ook verliefd op deze website haha. Lekker knallend! En Lilian’s geweldige teksten maken het natuurlijk helemaal af.💪

 

“Net als iedere ondernemer wil ik zelf alles kunnen en doen. Zo dacht ik mijn website zelf wel even te bouwen met WordPress. Een hoop frustratie en bijna kapot toetsenbord later (op de toetsen rammen helpt kennelijk niet) stond daar mijn website. De website was prima, maar daar is ook alles mee gezegd.

Toen kwam Tamara, de website- en toetsenbordsaver. Ze snapte direct wat ik voor ogen had en toverde mijn website om in een knallend, mooi, spetterend online visitekaartje die helemaal bij me past. Ik heb het ervaren als een hele fijne samenwerking. Tamara denkt mee, geeft goede tips en heeft een creatieve blik. Als je ook een vette website wilt die aansluit op jou en jouw bedrijf, dan zou ik je aanraden om Tamara haar creatieve brein hierop los te laten.

~ Lilian Goes

Wil jij ook zo'n fantastische website?

Boek direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.