Webdesign + Online leeromgeving

Maaike Kastrop

oplevering: september 2022

Website laten bouwen copywriter

Een website waarmee Maaike een grotere impact kan maken

Maaike wilde graag doorgroeien met haar bedrijf en zo nog meer vrouwen helpen naar financiële vrijheid. Daarnaast wilde ze haar eigen money mindset academy waarin haar klanten zelf aan de slag kunnen met hun money mindset.

Maaikes Droomwebsite..

  • is grotendeels geautomatiseerd, zodat deze haar tijd en vrijheid oplevert
  • heeft een money mindset academy en webshop
  • past perfect bij Maaike én haar ideale klant
  • stimuleert haar websitebezoekers om actie te ondernemen

Website Maaike Kastrop

Over Maaike Kastrop

Maaike is money mindset mentor. Ze helpt vrouwelijke ondernemers naar meer (financiële) vrijheid door money mindset.

Maaike voelde aan alles: dit is mijn moment om écht groot te gaan. Ze had al veel vrouwen geholpen, maar ze wist dat ze een grotere impact kon maken.

Ik heb zelf in Maaike’s mastermind gezeten en heb zelf ook die megatransformatie doorgemaakt. (Luister vooral podcast 3 als je hier meer over wilt weten.) Ik wilde haar dus graag helpen om haar ‘imperium’ te bouwen.

 

Ontwikkeling

We maakten een strategie, zodat Maaikes website haar helpt om next level te gaan. Ik bouwde een online leeromgeving en zorgde ervoor dat er zoveel mogelijk processen automatisch liepen.

Zo kan Maaike alles aan haar klanten geven én heeft ze genoeg vrijheid voor haar kinderen.

Valerie Maas maakte een prachtige branding en het basisontwerp voor de website. Joyce Bastiaans schreef geweldige teksten. Superleuk om met deze gezellige en getalenteerde onderneemsters te werken. 

 

“Hoe bouw je nou een goede website? In alle eerlijkheid had ik geen idee. Daarom besloot ik begin dit jaar een mastermind op te richten met een groep vrouwen die mij en mijn bedrijf naar het volgende level zouden helpen. Ik ben zoooo blij dat Tamara zich heeft aangesloten en mij heeft geholpen met het bouwen van mijn website.

In de calls die we samen gehad hebben bleek dat we een hele goede klik hadden en ik wist 1000% zeker dat mijn website in goede handen zou zijn. Ik vond het een feestje om met Tamara te werken, ze gaf een heldere planning en ik heb het hele proces als mega fijn ervaren. Je merkt aan alles dat ze houdt van wat ze doet en daar word ik dan zelf ook weer blij van.😊

Mijn website ziet er supergoed uit, werkt beter dan ooit en is mooier dan ik in mijn wildste dromen had kunnen bedenken.

Er was een tijd dat ik liever niet mensen naar mijn website verwees. Nou, die tijd is echt OVER! Met trots en een grote glimlach laat ik hem iedereen zien.

Ben je niet tevreden over je huidige website? Ga dan alsjeblieft met Tamara in gesprek en laat je ondersteunen. Het is een megacadeau aan jezelf om samen met haar te werken.

Lieve Tamara, dankjewel voor de fijne samenwerking! Ik ben je eeuwig dankbaar voor dit masterpiece!😎”

~ Maaike Kastrop

Wil jij ook zo'n fantastische website?

Boek direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.