Social Media & Content

Ben jij uren bezig met een geweldige blog schrijven? En doe je af en toe wel wat op social media? En zou je actiever willen zijn op social media en je blog? Maar heb je er eigenlijk helemaal geen tijd voor? Dat snap ik heel goed. Er kan namelijk heel veel tijd gaan zitten in social media bijhouden en teksten schrijven. Terwijl het juist zo belangrijk is om je bedrijf te laten groeien.

Je moet goed zichtbaar zijn voor je klant met regelmatig nieuwe content schrijven en actief zijn op social media. Als ondernemer heb je dit vast weleens gehoord. Toch is dit vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Vaak heb je het te druk om steeds blogs te schrijven en iets nieuws op social media te zetten. Dit zijn vaak de eerste taken die blijven liggen. En dat is ontzettend zonde, want je mist zo belangrijke contactmomenten met je (potentiële) klant.

Maar geen zorgen, ik help je graag. Ik houd met plezier jouw social media bij. Ik heb daarom speciale pakketten voor Facebook, Instagram en Pinterest. Daarnaast heb ik een compleet pakket waarmee je helemaal nergens meer aan hoeft te denken.

Krijg je al stress bij het idee dat je regelmatig nieuwe teksten op je website moet zetten? Wil je verrassende teksten in plaats van verassende teksten? Dan sta ik graag voor je klaar: ik schrijf geweldige content, check je teksten en maak je website Google-proof.

Social Media:

Besteed jij uren aan social media en haal je er eigenlijk te weinig uit? En wil je groeien via je socialmediakanalen, maar heb je er eigenlijk geen tijd voor? Of heb je er gewoon geen kaas van gegeten en ben je liever bezig met de taken binnen je bedrijf zelf? Dan heb ik dé oplossing voor je: social media uitbesteden. Ik houd Facebook, Instagram en Pinterest voor je bij, zodat je alles uit je social media haalt en meer tijd hebt in je eigen agenda. Win-win, toch?

Social media uitbesteden


Contentmarketing:

We communiceren via het internet grotendeels met tekst. Goede teksten zijn daarom superbelangrijk voor jouw website en social media. De juiste teksten zorgen voor een betere vindbaarheid, trouwe klanten én meer verkoop. En dat wil iedereen!

Goede content is dus een manier om je bedrijf een boost te geven. Er kan ontzettend veel tijd gaan zitten in geweldige content creëren. Daarom is het handig om de hulptroepen in te schakelen. Ik (her)schrijf met plezier jouw content, zodat jij je op je bedrijf kunt focussen.

proeflezen en redigeren