Social Media

Besteed jij uren aan social media en haal je er eigenlijk te weinig uit? En wil je groeien via je socialmediakanalen, maar heb je er eigenlijk geen tijd voor? Of heb je er gewoon geen kaas van gegeten en ben je liever bezig met de leuke taken binnen je bedrijf? Dan heb ik dé oplossing voor je: social media uitbesteden. Ik houd Facebook, Instagram en Pinterest voor je bij, zodat je alles uit je social media haalt en meer tijd hebt in je eigen agenda. Win-win, toch?

Kies één van de pakketten of kies voor hulp per uur.

1. Het Complete Socialmediapakket:

“Vanaf nu af aan ga ik 3 keer per week iets plaatsen op social media! Maar wat moet ik eigenlijk plaatsen? Zoveel nieuws hebben we helemaal niet. En eigenlijk krijgen we bijna nooit reacties vanuit social media. Misschien houd ik het wel alleen bij Facebook.” Voor je het weet is er weer een week voorbij en heb je weer niks geplaatst. Ondanks je goede voornemens. Dat is ontzettend zonde, want social media zorgt voor extra websitebezoekers, naamsbekendheid, een betere ‘band’ met je klant en uiteindelijk meer verkoop en klantloyaliteit. En dat wil iedereen!

Ik heb de oplossing voor je: het Complete Socialmediapakket.

Door de perfecte mix van Facebook, Instagram en Pinterest kun je online superveel bereiken. Met Facebook kun je gemakkelijk e-mailadressen verzamelen, Instagram zorgt voor inspiratie en betere band met jouw bedrijf en met Pinterest boost je je websitebezoekers. Dus waar wacht je nog op? Kies voor hulp per uur of het Complete Socialmediapakket.

Social media uitbesteden


2. Het Facebookpakket:

Facebook is nog steeds het grootste socialmediaplatform ter wereld. Bijna iedereen gebruikt Facebook, dus jouw doelgroep ook! Facebook is daarom het perfecte platform om jouw klanten te bereiken.

Misschien besteed je wel uren aan de perfecte advertentie en prachtige posts, maar komt er eigenlijk niks uit. Of krijg je kortsluiting bij termen als de Facebook-pixel, retargeting en a/b-testing. En wil je je veel liever focussen op de taken waar jij écht blij van wordt.

Door de vele mogelijkheden kan er ook heel veel tijd gaan zitten om alles uit jouw pagina te halen. Maar geen zorgen! Ik kan je helpen per uur, maar je kunt ook je Facebook helemaal uitbesteden met het Facebookpakket.

Facebook Uitbesteden


3. Het Instagrampakket:

Instagram is echt een inspiratieplatform. Wist je dat je met de juiste instagramstrategie ontzettend veel uit je bedrijfsprofiel kunt halen? Met de juiste afbeeldingen, advertenties en natuurlijk goede hashtags laat ik jouw bedrijf #instagroeien!

Je gebruikt Instagram om je doelgroep te vermaken en inspireren. Zo bouw je een band op. Dat is ook precies de reden waarom veel gebruikers bedrijfsprofielen volgen. Het sociale medium heeft veel mogelijkheden. Zo voel je je met de gave filters over je foto’s al snel een professionele fotograaf. Daarnaast kun je in je verhaal leuke en grappige gifjes plaatsen om het beeld nog iets sprekender te maken. Instagram is dus echt een informeel medium waar je goed iets van jezelf kunt laten zien.

Er kan veel tijd in Instagrambeheer gaan zitten. Maar geen zorgen! Ik kom #totherescue. Ik kan je helpen per uur, maar je kunt ook je Instagram helemaal uitbesteden bij mij met het Instagrampakket.

Instagram uitbesteden


4. Het Pinterestpakket:

Ik kan uren scrollen op Pinterest. Of het nu gaat om leuke ideeën voor op social media, gave logo’s en prachtige huisstijlen: Pinterest is the place to be. Zo kun je er voor iedere branche en hobby megaveel pins vinden die je kunt bewaren. Pins hebben daarom ook een langer leven dan Facebook- en Instagramposts. Zo kan Pinterest je websitebezoekers enorm boosten.

Het mooie van Pinterest is dat je je websitebezoekers en naamsbekendheid kunt boosten zonder dat je er maar 1 cent aan hoeft uit te geven. Dat klinkt als muziek in de oren, toch?

Pinterest moet je actief houden en daar kan veel tijd in gaan zitten. Dit is kostbare tijd die jij liever aan leuke taken binnen je bedrijf steekt. Maar no worries; ik help je graag met alles uit je account te halen. Ik kan je helpen per uur, maar je kunt ook je Pinterest helemaal uitbesteden bij mij met het Pinterestpakket.

Pinterest uitbesteden

4. Socialmediatemplates:

Wil je ook sneller en gemakkelijker mooie posts voor social media maken? Die ook nog eens perfect bij jouw huisstijl passen? Dan heb ik een oplossing voor je: socialmediatemplates. Deze templates in jouw huisstijl kun jij gemakkelijk op social media gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is de tekst aanpassen en eventueel een ander plaatje of een andere achtergrond erin te plakken. Makkie, toch?

Het mooie van de templates is dat je één duidelijke stijl uitstraalt via al je socialmediakanalen. Zo blijft het herkenbaar voor je doelgroep en zijn al je uitingen één geheel. Laat me weten waar je de templates voor wilt gebruiken en ik ga voor je aan de slag.