Facebookpakket

Facebook is nog steeds het grootste socialmediaplatform ter wereld. Bijna iedereen gebruikt Facebook, dus jouw doelgroep ook! Facebook is daarom het perfecte platform om jouw klanten te bereiken.

Misschien besteed je wel uren aan de perfecte advertentie en prachtige posts, maar komt er eigenlijk niks uit. Of krijg je kortsluiting bij termen als de Facebook-pixel, retargeting en a/b-testing. En wil je je veel liever focussen op de taken waar jij écht blij van wordt.

Met Facebook kun je veel meer dan grappige kattenfilmpjes bekijken en delen. Als bedrijf kun je, als je het goed doet, superveel bereiken met het platform. Je kunt hele communities bouwen, direct jouw producten verkopen en e-mailadressen verzamelen voor jouw e-mailmarketingcampagne. Wil je mannelijke hondenliefhebbers van 40-50 jaar uit omgeving Leiden die op zoek zijn naar een vliegvakantie bereiken? Met Facebook-advertising kan dit! Zo kun je persoonlijke advertenties laten zien waardoor mensen zich aangesproken voelen én dat ga je zien.

Door de vele mogelijkheden kan er ook heel veel tijd gaan zitten om alles uit jouw pagina te halen. Maar geen zorgen! Ik kan je helpen per uur, maar je kunt ook je Facebook helemaal uitbesteden bij mij met het Facebookpakket.

Groei van je Facebookvolgers.

Meer websitebezoekers.

Prachtige posts die helemaal bij jouw huisstijl passen.

Dat wil ik wel! Maar wat is er echt bij inbegrepen?

Posts

 • 3 posts per week over wisselende thema’s
 • Facebooktemplates in jouw huisstij

Contentkalender

 • Zo weet je precies wanneer er wat online komt
R

Optimalisatie

 • Optimaliseren Facebookaccount
 • Maandelijkse analyse van de resultaten

Het Facebookpakket is aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Vul het contactformulier in voor een offerte op maat.

Laat je Facebook uitbesteden

Dat lijkt mij wel wat, maar hoe werkt dat eigenlijk?

Als ik jouw Facebook beheer, dan begin ik met een contentkalender te maken. Met deze contentkalender weet je precies wanneer er wat online komt. Als jij het ermee eens bent, dan maak ik een aantal templates die ik zal gebruiken. Deze templates maak ik helemaal in jouw huisstijl. Als je huisstijl nog niet helemaal duidelijk is, dan maak ik van tevoren een moodboard om de sfeer en stijl te bepalen.

Dan kunnen we van start! Ik plaats drie keer per week een bericht op Facebook. Deze posts passen helemaal bij jouw huisstijl. Dit maakt het extra herkenbaar voor jouw doelgroep. De posts wisselen van commercieel, vermakend en inspirerend. Aan het eind van iedere maand krijg je een verslag van wat de posts hebben gedaan. Met dit verslag kunnen we de posts van de maand daarop nog beter optimaliseren.

Wat is mijn investering in het Facebookpakket?

Ga voor het Facebookpakket of huur mij in per uur. Daarnaast kan ik los socialmediatemplates voor je maken die je zelf op social media kunt plaatsen.

Jouw investering in het Facebookpakket is slechts €289,- per maand.

De prijs is exclusief btw.

Dit vinden anderen van mij

 

De samenwerking met Tamara verloopt vlekkeloos en ik ben dan dus ook ontzettend te spreken over haar werk en hoe ze communiceert. Ze reageert altijd snel, denkt mee met je bedrijf en houdt ook alle resultaten goed in de gaten. Aan het einde van de maand ontvang ik een rapportage van hoe de werkzaamheden hebben uitgepakt en dit ziet er niet alleen super netjes uit, maar is ook lekker overzichtelijk, waardoor je als bedrijfseigenaar altijd op de hoogte bent van hoe alles ervoor staat. Ik kan een samenwerking met Tamara dan ook zeker aanraden!

Grysilde Velstra

Business Coach, Dutch Digital Nomad

"Als er iemand gestructureerd en gedegen te werk gaat, is het Tamara wel. Ze verraste me tijdens de kennismaking al met een kort adviesrapport over mijn site en mijn hulpvraag, waardoor ik snel om was qua expertise betreft. Tamara is daarnaast een fijne persoonlijkheid om mee te werken. Geduldig heeft ze al mijn vragen beantwoord en technische zaken uitgelegd die voor haar een eitje zijn maar voor menig leek als iets met bos en bomen. Ik raad elke ambitieuze ondernemer aan om Tamara je te laten helpen, ze doet het met passie en precisie!" 

Salina van den Nieuwenhuizen

Online Businessmanager, VIA Salina

"Tamara is een prettig persoon om mee samen te werken. Ze denkt met je mee, heeft verstand van zaken en ze werkt snel. Voor je het weet heeft ze al een flyer gemaakt of de website aangepast."

Ciska de Kok

Yogadocent & eigenaresse, Flow Yoga Leiderdorp

Veelgestelde vragen

Zijn er extra kosten?

Als je wilt adverteren op Facebook, dan komen de advertentiekosten er nog bij. Je kunt al adverteren vanaf €3,- per dag. Daarnaast kun je via Facebook goed e-mailadressen verzamelen, dus het kan handig zijn om een e-mailsoftwarepakket aan te schaffen. Dat kost tussen de €0,- tot €30,- per maand.

  Kan ik het niet zelf doen?

  Natuurlijk kan dat. Maar haal je dan wel alles uit je social media of doe je het er eigenlijk een beetje bij? In de tijd dat je zelf bezig bent met social media onderhouden, kun jij niet werken aan de taken die jij echt leuk vindt (en waarmee jij je brood verdient). Dat is zonde. Ik werk dagelijks met social media; ik ben dus op de hoogte van alle ins & outs. Zo kan ik alles uit jouw kanalen halen.

   Ik heb je hulp ook met andere zaken nodig. Krijg ik dan korting?

   Jazeker! Goede klanten moeten we belonen, toch? Vul het contactformulier in voor een offerte op maat.

    Verlies ik zo niet de controle?

    Tijdens onze samenwerking zullen we veel contact hebben. Van tevoren spreken we jouw wensen goed door en ik maak natuurlijk een contentkalender. Zo weet je precies wanneer ik wat ga plaatsen. Als je het fijn vindt, kan ik alles van tevoren eerst naar je doorsturen voordat ik het inplan.

    Ik wil ook Instagram en Pinterest uitbesteden, kan dat?

    Dat kan zeker. Kijk dan eens naar het Complete Socialmediapakket. Je kunt natuurlijk ook altijd een offerte op maat aanvragen.

     Wat kost Facebook uitbesteden per uur?

     Als je niet voor het Facebookpakket kiest, kan ik je ook ‘los’ helpen voor €60,- per uur.

      60 contentideeën cheatsheet

      Gratis download

      60 contentideeën voor social media

      In de gratis cheatsheet geef ik je maar liefst 60 ideeën om op social media te plaatsen. Zo zit je nooit meer zonder inspiratie over wat je op social media moet plaatsen.

      VOLG MIJ OP SOCIAL MEDIA