Instagrampakket

Instagram is echt een inspiratieplatform. Wist je dat je met de juiste instagramstrategie ontzettend veel uit je bedrijfsprofiel kunt halen? Met de juiste afbeeldingen, advertenties en natuurlijk goede hashtags laat ik jouw bedrijf #instagroeien!

Ik ben gek op mooie foto’s en afbeeldingen. En ik ben zeker niet de enige; Instagram is namelijk superpopulair. Vooral jongeren en millennials kun je goed via Instagram bereiken. Instagram draait echt om beeld. Beeld zegt ook, zeker hier, meer dan duizend woorden. Op Instagram werkt het dan ook niet als je alleen maar commerciële posts plaatst. #saai #unfollow

Je gebruikt Instagram om je doelgroep te vermaken en inspireren. Zo bouw je een band op. Dat is ook precies de reden waarom veel gebruikers bedrijfsprofielen volgen. Het sociale medium heeft veel mogelijkheden. Zo voel je je met de gave filters over je foto’s al snel een professionele fotograaf. Daarnaast kun je in je verhaal leuke en grappige gifjes plaatsen om het beeld nog iets sprekender te maken. Instagram is dus een informeel medium waar je goed iets van jezelf kunt laten zien.

Er kan veel tijd in Instagrambeheer gaan zitten. Maar geen zorgen! Ik kom #totherescue. Ik kan je helpen per uur, maar je kunt ook je Instagram helemaal uitbesteden bij mij met het Instagrampakket.

Groei van je Instagramvolgers.

Meer websitebezoekers.

Prachtige posts die helemaal bij jouw huisstijl passen.

Dat wil ik wel! Maar wat is er echt bij inbegrepen?

Posts

 • 3 posts per week over wisselende thema’s
 • Alle posts uitgelicht in stories
 • Instagramtemplates in jouw huisstijl

Contentkalender

 • Zo weet je precies wanneer er wat online komt
R

Optimalisatie

 • Optimaliseren Instagramaccount
 • Maandelijkse analyse van de resultaten

Het Instagrampakket is aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Vul het contactformulier in voor een offerte op maat.

Laat je Instagram uitbesteden

Dat lijkt mij wel wat, maar hoe werkt dat eigenlijk?

Als ik jouw Instagram beheer, dan begin ik met een contentkalender te maken. Met deze contentkalender weet je precies wanneer er wat online komt. Als jij het ermee eens bent, dan maak ik een aantal templates die ik zal gebruiken. Deze templates maak ik helemaal in jouw huisstijl. Als je huisstijl nog niet helemaal duidelijk is, dan maak ik van tevoren een moodboard om de sfeer en stijl te bepalen.

Dan kunnen we van start! Ik plaats drie keer per week een bericht op Instagram. Deze posts passen helemaal bij jouw huisstijl. Dit maakt het extra herkenbaar voor jouw doelgroep. De posts wisselen van commercieel, vermakend en inspirerend. Ik licht deze posts ook uit in je story.

Aan het eind van iedere maand krijg je een verslag van wat de posts hebben gedaan. Met dit verslag kunnen we de posts van de maand daarop nog beter optimaliseren.

Wat is mijn investering in het Instagrampakket?

Ga voor het Instagrampakket of huur mij in per uur. Daarnaast kan ik los socialmediatemplates voor je maken die je zelf op social media kunt plaatsen.

Jouw investering in het Instagrampakket is slechts €350,- per maand.

De prijs is exclusief btw.

Dit vinden anderen van mij

 

De samenwerking met Tamara verloopt vlekkeloos en ik ben dan dus ook ontzettend te spreken over haar werk en hoe ze communiceert. Ze reageert altijd snel, denkt mee met je bedrijf en houdt ook alle resultaten goed in de gaten. Aan het einde van de maand ontvang ik een rapportage van hoe de werkzaamheden hebben uitgepakt en dit ziet er niet alleen super netjes uit, maar is ook lekker overzichtelijk, waardoor je als bedrijfseigenaar altijd op de hoogte bent van hoe alles ervoor staat. Ik kan een samenwerking met Tamara dan ook zeker aanraden!

Grysilde Velstra

Business Coach, Dutch Digital Nomad

"Als er iemand gestructureerd en gedegen te werk gaat, is het Tamara wel. Ze verraste me tijdens de kennismaking al met een kort adviesrapport over mijn site en mijn hulpvraag, waardoor ik snel om was qua expertise betreft. Tamara is daarnaast een fijne persoonlijkheid om mee te werken. Geduldig heeft ze al mijn vragen beantwoord en technische zaken uitgelegd die voor haar een eitje zijn maar voor menig leek als iets met bos en bomen. Ik raad elke ambitieuze ondernemer aan om Tamara je te laten helpen, ze doet het met passie en precisie!" 

Salina van den Nieuwenhuizen

Online Businessmanager, VIA Salina

"Tamara is een prettig persoon om mee samen te werken. Ze denkt met je mee, heeft verstand van zaken en ze werkt snel. Voor je het weet heeft ze al een flyer gemaakt of de website aangepast."

Ciska de Kok

Yogadocent & eigenaresse, Flow Yoga Leiderdorp

Veelgestelde vragen

Zijn er extra kosten?

Er zijn verder geen extra kosten aan het Instagrampakket.

  Kan ik het niet zelf doen?

  Natuurlijk kan dat. Maar haal je dan wel alles uit je social media of doe je het er eigenlijk een beetje bij? In de tijd dat je zelf bezig bent met social media onderhouden, kun jij niet werken aan de taken die jij echt leuk vindt (en waarmee jij je brood verdient). Dat is zonde. Ik werk dagelijks met social media; ik ben dus op de hoogte van alle ins & outs. Zo kan ik alles uit jouw kanalen halen.

   Ik heb je hulp ook met andere zaken nodig. Krijg ik dan korting?

   Jazeker! Goede klanten moeten we belonen, toch? Vul het contactformulier in voor een offerte op maat.

    Verlies ik zo niet de controle?

    Tijdens onze samenwerking zullen we veel contact hebben. Van tevoren spreken we jouw wensen goed door en ik maak natuurlijk een contentkalender. Zo weet je precies wanneer ik wat ga plaatsen. Als je het fijn vindt, kan ik alles van tevoren eerst naar je doorsturen voordat ik het inplan.

    Ik wil ook Facebook en Pinterest uitbesteden, kan dat?

    Dat kan zeker. Kijk dan eens naar het Complete Socialmediapakket. Je kunt natuurlijk ook altijd een offerte op maat aanvragen.

     Wat kost Instagram uitbesteden per uur?

     Als je niet voor het Instagrampakket kiest, kan ik je ook ‘los’ helpen voor €60,- per uur.

      60 contentideeën cheatsheet

      Gratis download

      60 contentideeën voor social media

      In de gratis cheatsheet geef ik je maar liefst 60 ideeën om op social media te plaatsen. Zo zit je nooit meer zonder inspiratie over wat je op social media moet plaatsen.

      VOLG MIJ OP SOCIAL MEDIA