Proeflezen & Redigeren

Is ‘t kofschip bij jou allang gezonken? Wil je verrassende teksten in plaats van verassende teksten? En kun jij je ook zo ergeren aan taalfouten? Of irriteer jij je?

Je hebt het vast weleens gezien: een website of brochure vol met taalfouten. Zo’n tekst verliest al snel zijn geloofwaardigheid. Een oud-docent van mij zei een keer: “Stel je krijgt op een festival een flyer voor condooms die je daar kunt kopen, maar die flyer staat vol taalfouten. Geloof jij dan dat die condooms veilig zijn?” Oftewel: onbetrouwbare tekst betekent onbetrouwbare producten. Veel mensen laten het afweten als jouw teksten vol met taalfouten staan. Daarnaast kan er verwarring ontstaan over wat je verkoopt. Verkoop jij bijvoorbeeld rodewijnglazen of rode wijnglazen? Daar zit een verschil in. Rodewijnglazen zijn glazen voor rode wijn en rode wijnglazen zijn roodgekleurde glazen om wijn uit te drinken. Zonde als je doelgroep dit niet goed begrijpt en zo het verkeerde product koopt.

Als je regelmatig schrijft, zul je vast merken dat je soms je eigen taal- en typefoutjes niet direct ziet. Ik lees graag jouw teksten en vis alle taalfouten eruit en zet de puntjes op de i. Daarnaast kan ik jouw teksten proeflezen en feedback geven over hoe jij je teksten kunt verbeteren. Zo zijn jouw teksten net zo professioneel jouw bedrijf!

Foutloze teksten op jouw website of in jouw brochure.

Feedback over hoe jij je teksten nóg beter kunt maken.

Prachtige, foutloze teksten op je website

Leuk! Maar hoe werkt dat eigenlijk?

Aanleveren

Je levert de content aan, zodat ik aan de slag kan.

Lezen & checken

Ik lees de tekst meerdere keren en vis alle taalfouten eruit. Daarnaast kan ik advies geven over hoe we de tekst nóg mooier kunnen maken.

R

Gefixt!

Ik stuur de verbeterde tekst terug en geef toelichting waar nodig.

Wat is mijn investering in redigeren en proeflezen?

Jouw investering in redigeren en proeflezen is slechts €0,02 per woord.

De prijs is exclusief btw.

Dit vinden anderen van mij

 

De samenwerking met Tamara verloopt vlekkeloos en ik ben dan dus ook ontzettend te spreken over haar werk en hoe ze communiceert. Ze reageert altijd snel, denkt mee met je bedrijf en houdt ook alle resultaten goed in de gaten. Aan het einde van de maand ontvang ik een rapportage van hoe de werkzaamheden hebben uitgepakt en dit ziet er niet alleen super netjes uit, maar is ook lekker overzichtelijk, waardoor je als bedrijfseigenaar altijd op de hoogte bent van hoe alles ervoor staat. Ik kan een samenwerking met Tamara dan ook zeker aanraden!

Grysilde Velstra

Business Coach, Dutch Digital Nomad

"Als er iemand gestructureerd en gedegen te werk gaat, is het Tamara wel. Ze verraste me tijdens de kennismaking al met een kort adviesrapport over mijn site en mijn hulpvraag, waardoor ik snel om was qua expertise betreft. Tamara is daarnaast een fijne persoonlijkheid om mee te werken. Geduldig heeft ze al mijn vragen beantwoord en technische zaken uitgelegd die voor haar een eitje zijn maar voor menig leek als iets met bos en bomen. Ik raad elke ambitieuze ondernemer aan om Tamara je te laten helpen, ze doet het met passie en precisie!" 

Salina van den Nieuwenhuizen

Online Businessmanager, VIA Salina

"Tamara is een prettig persoon om mee samen te werken. Ze denkt met je mee, heeft verstand van zaken en ze werkt snel. Voor je het weet heeft ze al een flyer gemaakt of de website aangepast."

Ciska de Kok

Yogadocent & eigenaresse, Flow Yoga Leiderdorp

Veelgestelde vragen

Hoelang ben je ongeveer bezig met mijn teksten?

Dat is helemaal afhankelijk van de tekst. Een tekst met veel vakjargon duurt langer om te checken dan een blog over een geweldige vakantie. Ik maak van tevoren een inschatting van de hoeveelheid werk.

Kan ik ook makkelijk zien wat je hebt aangepast?

Dit zullen we van tevoren bespreken. Ik kan de teksten in één keer corrigeren, maar ik kan ook de taalfouten markeren en mijn verbeteringen in de opmerking zetten. In Google Drive kunnen we ook samenwerking in hetzelfde document. Je kunt dan precies zien wat ik heb aangepast.

Ik heb je hulp ook met andere zaken nodig. Krijg ik dan korting?

Jazeker! Goede klanten moeten we belonen, toch? Vul het contactformulier in voor een offerte op maat.

  Kun je de teksten ook direct aanpassen in WordPress?

  Dat kan zeker!

   Waarover geef je advies als ik je vraag om mijn teksten te proeflezen?

   Ik geef advies over de juiste tone-of-voice voor jouw doelgroep, over hoe je de tekst beter kunt laten lopen en actief schrijven. Dit doe ik natuurlijk naast de taalfouten corrigeren.

   60 contentideeën cheatsheet

   Gratis download

   60 contentideeën voor social media

   In de gratis cheatsheet geef ik je maar liefst 60 ideeën om op social media te plaatsen. Zo zit je nooit meer zonder inspiratie over wat je op social media moet plaatsen.

   VOLG MIJ OP SOCIAL MEDIA