Testimonials

Wij van WC-Eend raden wc-eend aan. Ik kan natuurlijk wel aan jou vertellen hoe goed ik jou wel niet kan helpen en wat ik allemaal kan, maar je wilt natuurlijk bewijs. Daarom heb ik aan verschillende mensen gevraagd om hun mening over mij te geven. 

Genoeg gekletst: ik geef nu het woord aan andere ondernemers!

De samenwerking met Tamara verloopt vlekkeloos en ik ben dan dus ook ontzettend te spreken over haar werk en hoe ze communiceert. Ze reageert altijd snel, denkt mee met je bedrijf en houdt ook alle resultaten goed in de gaten. Aan het einde van de maand ontvang ik een rapportage van hoe de werkzaamheden hebben uitgepakt en dit ziet er niet alleen super netjes uit, maar is ook lekker overzichtelijk, waardoor je als bedrijfseigenaar altijd op de hoogte bent van hoe alles ervoor staat. Ik kan een samenwerking met Tamara dan ook zeker aanraden!

Grysilde Velstra

Business Coach, Dutch Digital Nomad

"Als er iemand gestructureerd en gedegen te werk gaat, is het Tamara wel. Ze verraste me tijdens de kennismaking al met een kort adviesrapport over mijn site en mijn SEO technische hulpvraag, waardoor ik snel om was qua expertise betreft. Tamara is daarnaast een fijne persoonlijkheid om mee te werken. Geduldig heeft ze al mijn vragen beantwoord en technische zaken uitgelegd die voor haar een eitje zijn maar voor menig leek als iets met bos en bomen. Ik raad elke ambitieuze ondernemer aan om Tamara je te laten helpen, ze doet het met passie en precisie!" 

Salina van den Nieuwenhuizen

Online Businessmanager, VIA Salina

"Tamara is een prettig persoon om mee samen te werken. Ze denkt met je mee, heeft verstand van zaken en ze werkt snel. Voor je het weet heeft ze al een flyer gemaakt of de website aangepast."

Ciska de Kok

Yogadocent & eigenaresse, Flow Yoga Leiderdorp

Ik heb mijn website en webshop voor mijn schoonheidssalon laten maken door Tamara en ben er super tevreden over! Tamara is een spontane en creatieve meid en heeft erg veel verstand van haar werk. Ze luistert goed naar wat je wensen zijn zodat het eindresultaat altijd naar wens is. Wanneer je ergens zelf niet uitkomt helpt ze altijd meteen mee om het op te lossen. Kortom: super tevreden!😊

Britt Timmermans

Schoonheidsspecialiste, Beauty by Britt

“Tamara heeft voor mij de SEO en het responsive maken van mijn website geregeld en daar ben ik haar dankbaar voor. Tamara is professioneel te werk gegaan, ze heeft goed contact gehouden (en tussendoor steeds gecheckt of ik alles nog vond kloppen) en als ik nog iets geks tegenkwam dan had ze dat ook zo weer aangepast. En aan het eind heeft ze ook nog tips mee gegeven wat betreft de SEO. Ik zou Tamara zeker aanraden!”

Mandy Breedveld

Nagelstyliste, Goedgellakt

“Na een fijne (digitale) kennismaking stuurde Tamara al snel een uitgebreid SEO onderzoek met de offerte. Super fijn dat ze op voorhand zoveel werk al verricht! Dit is eigenlijk wel kenmerkend voor de rest van ons proces, Tamara pakt snel punten op en geeft hier bruikbare tips bij. Ook zaken die niet direct op het to-do-lijstje staan pakt ze aan. Grote veranderingen overlegt ze, wat erg fijn is in de communicatie.
Ze weet van veel onderwerpen af en zet dit netjes in elkaar. Kortom, Tamara is iemand die snel aan de slag gaat, fijn is in de communicatie en netjes werk aflevert!
Super blij, dankjewel voor al je hulp!”

Suzanne van Dijk

Fotograaf, Suzanne Fotografie

“Tamara heeft een positieve instelling en heeft weinig input nodig om taken gedaan te krijgen. Ze heeft uitstekende communicatieve vaardigheden en is een plezier om mee te werken, omdat ze altijd vrolijk is. Tijdens haar tijd bij Defined Branding ontwikkelde ze zich erg snel. Ze nam elke taak vastberaden aan en voltooide deze onafhankelijk. Tamara was vooral verantwoordelijk voor het opzetten van online marketingcampagnes en WordPress-websites vanaf de basis bouwen. Ze is echt een aanwinst voor ieder bedrijf. Ik zou haar aan iedereen aanraden.”

Stephanie Fiteni

Contentstrateeg & blog coach, Stephaniefiteni.com & Defined Branding

“Tamara is doelgericht, enthousiast en praktisch ingesteld. Ze luistert goed naar de opdrachtgever en kan zo voor iedereen het beste werk neerzetten. Verder gaat ze goed met feedback om. Door Tamara’s enthousiasme haalt ze het beste in anderen naar boven. Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren.”

Piet Hein Coebergh

Consulant, lector & docent, Hogeschool Leiden, Erasmus Universiteit & Lewin Associates