Waanzinnige website challenge

Wil jij meer klanten en leads via jouw droomwebsite?

Word weer trots op je website én haal gemakkelijker je ideale klant binnen.

Jij wilt een website die er waanzinnig uitziet

én je helpt om klanten en leads binnen te halen

Je bent inmiddels al een tijd aan het ondernemen. Je website staat dan ook al een tijdje. Toen je begon heb je het uitbesteed of ben je zelf aan de slag gegaan. Je was superblij met je website. Maar inmiddels..

Not so much.😅

Je website matcht niet meer bij wie jij bent. Want jij bent inmiddels getransformeerd als ondernemer én als persoon. Je merkt ook dat je potentiële klanten niet zo graag naar je website stuurt. Of je maakt van tevoren al excuses: “Ja mijn website kan wel een goede opfrisbeurt gebruiken, maar je weet hoe het gaat.”

Eigenlijk staat je website je groei gewoon in de weg. Dus je sleutelt af en toe wat aan. Maar eigenlijk kom je er niet uit. Hoe word ik weer blij van mijn website? En hoe zorg ik dat ik mijn website zo optimaliseer dat mijn ideale klant denkt: wow! Met deze meid wil ik werken. Beter nog: MOET ik werken.

Stel je eens voor hoeveel mensen jij dan kunt helpen. Dat zou zo ontzettend gaaf zijn!

Ik vroeg mij af..

  • Wil jij gemakkelijker klanten en leads via je website binnenhalen?
  • Houdt je huidige website je nu tegen om je droombedrijf te creëren?
  • Voelt het dat je website niet goed bij je past?
  • Wil je je website wel aanpassen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Webdesigner(d)🤓 to the rescue!

Van 16 tot 19 mei organiseer ik de Waanzinnige Website Challenge. 4 dagen lang ga ik iedere ochtend live op een besloten Instagramaccount. Ik geef jou alle tools, waarmee jij zelf je huidige website gaat transformeren tot een waanzinnige website. Een website waar je écht heel blij van wordt én waarmee jij gemakkelijk klanten én leads binnenhaalt.

Tijdens de gratis challenge..

 

  1. Ontdek je waarom jij nu nog niet blij wordt van je website: je weet waarmee je aan de slag kunt.
  2. Heb je een stok achter de deur: De andere ondernemers én ikzelf zorgen dat jij nu écht die tijd gaat pakken om eindelijk aan de slag te gaan met je website.
  3. Weet jij hoe jij je website kunt optimaliseren voor klanten & leads: Je website is niet alleen je visitekaartje, maar werkt ook als marketingtool.
  4. Ben jij weer trots op je website: Je gaat ook aan de slag met je website, zodat je je website weer met trots aan je ideale klanten laat zien.

Let’s do this!

Vul hieronder je gegevens in om mee te doen. Kun je er niet live bij zijn? Geen zorgen! Je houdt een maand toegang tot het besloten Instagram account.

Waanzinnige Website Challenge

Dit is het programma..

Kick-off

Op dag 1 ontdek je waar jij deze week aan kunt werken. We kijken waarom jij nu nog niet blij wordt van je website, maar ook waarom je je ideale klant nog niet binnenhaalt via je website.

Mooi & overzichtelijk design

Is jouw website saai? Of juist rommelig? Op dag 3 zorgen we voor mooi en overzichtelijk design. Zodat je website net zo leuk is als jijzelf!

Welkom ideale klant!

Op dag 2 duiken we in de know-like-trustfactor van je website. Hoe zorg je dat je ideale klant zich tot jou voelt aangetrokken en met jou wilt werken?

Waanzinnige website

Op dag 4 zorgen we voor die waanzinnige website. Zo duiken we in hoe je die ideale klant over de streep trekt om daadwerkelijk klant te worden.

Ga voor die waanzinnige website

Vul hieronder je gegevens in om mee te doen. De Waanzinnige Website Challenge is van 16 mei tot 19 mei. Kun je er niet live bij zijn? Geen zorgen! Je houdt een maand toegang tot het besloten Instagram account.

Het antwoord op je vragen

Wanneer en hoe laat is de challenge?

De challenge is van 16 tot 19 mei. Iedere ochtend ga ik om 10 uur live.

Waar vind de challenge plaats?

Je kunt de challenge online volgen via een besloten Instagram account. Als je meedoet met de challenge laat ik je toe tot dit account en kun je de livesessies bekijken.

Ik kan er niet live bij zijn. Kan ik alsnog meedoen?

Natuurlijk. Ook al vind ik het extra leuk als je er live bij bent, kun je de opnames gewoon bekijken. Ik houd het account een maand aan. Je hebt dus een maand om de opnames te bekijken.

Voor wie is de challenge?

Iedereen mag natuurlijk meedoen. Maar ik richt de challenge op ondernemers die al een website hebben waar ze niet (meer) blij van worden. En graag zelf willen finetunen.

Kan ik ook vragen stellen?

Ja natuurlijk! Je kunt tijdens de livesessies vragen sturen, maar je mag me ook altijd een mailtje of DM sturen.

Ik heb er superveel zin in. Jij ook?