Het Complete Webdesign- en Brandingpakket

Wil jij ook een website waar je het liefst de hele dag naar staart? En waar je écht trots op bent? En wil je een huisstijl die zo herkenbaar is, dat je doelgroep direct weet dat jij iets op social media plaatst door alleen maar naar het plaatje te kijken? Dan is het Het Complete Webdesign- en Brandingpakket echt iets voor jou.

Misschien heb je al een website, maar is deze verouderd en niet meer naar je zin. Of je begint helemaal from scratch en je wilt gelijk dat het perfect is. Hoe dan ook wil je dat de kleuren, teksten en illustraties van je merk een herkenbaar geheel zijn. Zo sluit je website perfect aan bij je social media, maar ook bij bijvoorbeeld je flyers en visitekaartjes. Dat maakt indruk bij je (potentiële) klanten. En niet te vergeten: ze herkennen je direct in al je uitingen en je komt professioneel en betrouwbaar over.

Tijdens het gehele proces houden we goed contact. Zo weet je precies waar ik mee bezig ben en wat je kunt verwachten. Per onderdeel koppel ik terug en kunnen we aanpassingen doen. Zo bouwen we de website, het logo en de huisstijl van je dromen!

Het complete Webdesign- en Brandingpakket heeft de hele rataplan; een prachtige, functionele website, een fantastisch logo én een herkenbare huisstijl. En het mooie is, je hebt je nieuwe website, logo in huisstijl in slechts 8 weken.

Dit kun je verwachten:

Een gloednieuwe functionele website en herkenbare huisstijl waar je echt blij van wordt.

Ik houd van gemak. Jij toch ook? Daarom kun je zelf gemakkelijk je eigen website aanpassen.

Jouw website is geheel responsive. Het overgrote deel van de websitebezoekers kijken via hun mobiel of tablet. Daarom optimaliseer ik jouw website voor alle schermen, zodat deze er voor iedereen fantastisch uitziet.

Een prachtig logo, alternatief logo en favicon.

Na afloop kan ik jouw website onderhouden. Zo blijft jouw website altijd online & veilig.

webdesign en branding, logo en huisstijl

Dat wil ik wel! Maar wat is er echt bij inbegrepen?

 • Custom webdesign: de hele website is op maat gemaakt
 • Een moodboard
 • Een branding styleboard: een cheatsheet met jouw huisstijl, zodat je deze makkelijk in al jouw (marketing)uitingen uit kunt dragen
 • Een huisstijlhandleiding: wanneer gebruik je welk lettertype en hoeveel regelafstand gebruik je? In de handleiding vind je alle antwoorden
 • Keuze uit 9 op maat gemaakte logo’s
 • 1 alternatief logo voor op bijvoorbeeld je logopapier
 • Favicon (het icoontje bovenaan je browser)
 • Keuze uit 3 kleurenpaletten
 • Keuze uit 3 lettertypecombinaties (body, kop & accent)
 • Divi WordPressthema (ter waarde van $249)
 • Responsive: jouw website werkt op alle schermen
 • 5 soorten webpagina’s (homepage, over, blog/nieuws, contact en informatiepagina)
 • Koppeling met Google Analytics
 • Installatie Facebook-pixel
 • Koppeling e-mailsysteem met inschrijfformulier (zoals Mailchimp of Activecampaign)
 • Koppeling agenda
 • Cheatsheet met uitleg over hoe je zelf gemakkelijk je website aanpast
 • E-mailsupport tijdens de samenwerking
 • 1 maand e-mailsupport na de lancering

Jouw complete website, huisstijl én logo binnen 8 weken

Leuk! Maar hoe werkt dat eigenlijk?

Week 1: Intake & vragenlijst

We gaan samenwerken: ik heb er zin in! Ik stuur je een vragenlijst om een goed beeld van jouw bedrijf en doelen te krijgen. Daarnaast kijken we naar de directe concurrentie en websites/stijlen die jij mooi vindt. Daarna maak ik een plan op maat met jouw wensen. Ik voeg jou toe aan mijn projectmanagementprogramma, zodat je precies weet waar ik op dat moment mee bezig ben en wat je kunt verwachten.

Week 2: Moodboard & Kleurenpalet

Na de vragenlijst en kennismaking heb ik een goed beeld van jouw bedrijf en wat je wilt uitstralen. Ik maak een moodboard om zo de gewenste look & feel van de website, huisstijl en het logo te bepalen. Is het toch niet precies wat je zoekt? Geen zorgen, er zijn 2 revisies inbegrepen. Het moodboard vormt de basis van de gehele branding.

Daarna maak ik een kleurenpalet die bij het moodboard past. Dit kleurenpalet gaan we gebruiken op de website, maar ook in jouw huisstijl en logo. Ik maak in het totaal 3 kleurenpaletten waaruit je kunt kiezen.

Week 3 & 4: Logo, lettertype & design

Get ready to rumble, want nu gaat het echte werk beginnen. In de derde week ga ik aan de slag met de lettertypes voor op je website en in je merk. In totaal kiezen we 3 lettertypes uit:

 • Lettertype voor de hoofdtekst
 • Lettertype voor de koppen
 • Accentlettertype

Ik stel 3 variaties met de 3 soorten lettertypes voor je samen. Jij mag kiezen welk lettertypepakket jij het mooist vindt.

Daarnaast ga ik aan de slag met jouw brandnieuwe logo. Je krijgt in het totaal 3 unieke logo’s met van ieder 3 varianten waaruit je kunt kiezen. Je kunt dus gewoon uit 9 logo’s kiezen! Ik stuur deze logo’s eerst in zwart-wit. Nadat je jouw ideale logo hebt gekozen, kleur ik ze in met de kleuren vanuit het kleurenpalet. Je hebt eventueel 3 revisies op het logo.

Als je het leuk vindt, dan creëer ik een herkenbaar textuur of patroon voor op je website. Natuurlijk kun je dit patroon ook op bijvoorbeeld social media gebruiken.

Week 5 & 6: Webdesign

Daarna ga ik jouw website designen in de stijl van je gloednieuwe huisstijl. Ik begin met de homepage. Als deze naar jouw zin is, dan ga ik verder met de andere pagina’s.

Ik vul alle pagina’s in zoals we dat hebben afgesproken. Daarnaast installeer ik (naar wens) de Facebook-pixel, Google Analytics en maak ik koppelingen met jouw e-mailmarketingsysteem zoals Mailchimp of Activecampaign. Als de demo-site staat, dan kun je nog drie keer feedback geven.

Week 7: Testen

We zijn bijna klaar om jouw website te lanceren. We testen alles goed door. Doen alle links het? Staan de foto’s op de juiste plek? Staan er geen typfoutjes in de tekst? Dit is hét moment om de puntjes op de i te zetten.

Week 8: Websitelancering

Ready to launch! Deze week gaat je gloednieuwe website online. Als je al een website hebt, dan maken we een lijst met de links vanaf je oude site naar je nieuwe site. We moeten deze links goed doorlinken, want anders kun je je vindbaarheid verliezen en dat is zonde. Als we allebei helemaal tevreden zijn over de nieuwe site, dan ga ik deze omzetten. Je krijgt uitleg over hoe je zelf gemakkelijk aanpassingen op je website kunt doorvoeren inclusief een handige cheatsheet.


Wat is mijn investering?

Jouw investering in het Complete Webdesign- en Brandingpakket is slechts €1.999,-

De prijs is exclusief btw.


Veelgestelde vragen

Zijn er extra kosten?

Ja, er zijn een aantal bijkomende kosten om te zorgen dat de website in de lucht blijft. Dit zijn de gemiddelde prijzen:

 • Hosting: van €2,50 tot €10,- per maand
 • Domeinnaam: van €6,- tot €12,- per jaar
 • Eventuele e-mailmarketingsoftware, boekingsmodules en extra’s
Hoe kan ik het complete webdesign- en brandingspakket reserveren?

Vul het contactformulier in, zodat we een gratis (virtueel) kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we of we een goed match zijn. Een goede samenwerking is namelijk superbelangrijk om het hele proces soepel en succesvol te laten zijn. Als het klikt, dan stuur ik de overeenkomst en de factuur voor de aanbetaling. Vervolgens prikken we de startdatum en ik stuur je de vragenlijst. Daarna is het tijd om te shinen!

Ik heb al een website, raak ik mijn vindbaarheid niet kwijt?

Nee. We gaan alle links netjes doorlinken met 301-redirects. Hierbij zeggen we eigenlijk: Hé Google, link X is nu link Y.” Het mooie hiervan is dat wanneer er nog oude links staan op social media of andere sites, dat ze gewoon naar de nieuwe site worden doorgelinkt.

Wie gaat mijn website onderhouden als deze live staat?

Dat kun je zelf doen, maar wil je er zeker van zijn dat je website altijd veilig is en online is? Laat mij dan je website onderhouden. Ik draai maandelijks back-ups, fix problemen die ontstaan door updates en zorg dat de website up-to-date en veilig is.

Ik heb je hulp ook met andere zaken nodig. Krijg ik dan korting?

Jazeker! Goede klanten moeten we belonen, toch? Vul het contactformulier in voor een offerte op maat.

Op welk platform bouw je mijn website?

Ik werk met WordPress in combinatie met het thema Divi van Elegant Themes (zonder extra kosten). De voordelen van WordPress is dat de website helemaal van jou is. Dit heb je bijvoorbeeld niet met Jimdo en Wix. Daarnaast is het superflexibel; er is ontzettend veel mogelijk met WordPress. Ik werk al sinds 2015 met WordPress en ik kan hier al mijn codeer- en designskills in kwijt. Zo kunnen we jouw website helemaal op maat maken.

Het voordeel van Divi is dat het gemakkelijk in gebruik is. Zo kun jij zelf ook gemakkelijk teksten en afbeeldingen aanpassen en superprofessionele nieuwe pagina’s aanmaken.

Ik heb nog nooit met WordPress gewerkt. Kan ik wel zelf teksten/foto’s aanpassen en blogs toevoegen?

Natuurlijk! Dankzij WordPress en Divi is het gemakkelijk om aanpassingen op je website te doen. Zelfs als je echt een digibeet bent. Daarnaast stuur ik je een handleiding mee met hoe je nieuwe website werkt, zodat je gemakkelijk even kunt spieken als je het niet meer weet.

Kun je me ook adviseren over de inhoud van mijn website en hosting?

Jazeker. We willen het maximale uit je website halen. Ik zal dus zeker aanbevelingen doen op basis van jouw doelen. Daarnaast kun je me tijdens de samenwerking altijd mailen met al jouw vragen.

Wat nou als de website en/of huisstijl en logo niet bij mij passen?

Dat gaat niet gebeuren. Van tevoren bespreken we jouw gewenste uitstraling goed door en krijg ik al een beeld van wat jij graag wilt. Tijdens het moodboard bevestigen we dit. Bij ieder apart onderdeel vraag ik om feedback. Zo blijven we ook op koers. We gaan pas verder naar het volgende onderdeel als we beiden tevreden zijn over de vorige stap.