Templates voor social media

Wil je ook sneller en gemakkelijker mooie posts voor social media maken? Die ook nog eens perfect bij jouw huisstijl passen? Dan heb ik een oplossing voor je: socialmediatemplates. Ik design deze templates helemaal in jouw huisstijl. Het enige wat je hoeft te doen, is de tekst aanpassen en eventueel een ander plaatje of een andere achtergrond erin te plakken. Makkie, toch?

Het mooie van de templates is dat je één duidelijke stijl uitstraalt via al je socialmediakanalen. Zo blijft het herkenbaar voor je doelgroep en zijn al je uitingen één geheel. Laat me weten waar je de templates voor wilt gebruiken en ik ga voor je aan de slag.

Dit kun je verwachten:

Professionele templates die je gemakkelijk kunt inzetten voor al je socialmedia-uitingen.

Ik houd van gemak. Jij toch ook? Ik kan de templates aanleveren in photoshopbestand, maar ik kan ze ook maken in Canva, zodat je online teksten kunt aanpassen.

Ik maak de templates special voor jou op maat in jouw unieke huisstijl.

Een herkenbaar beeld voor jouw doelgroep op social media.

Ander designwerk is ook mogelijk!

Dat wil ik wel! Maar wat is er echt bij inbegrepen?

  • 6 templates
  • Templates voor socialmediakanalen naar keuze
  • Aanleveren in Canva of Photoshop/Illustratorbestand
  • Geanimeerde posts zijn ook mogelijk

Wat is mijn investering?

Jouw investering in de socialmediatemplates is slechts €179,-

De prijs is exclusief btw.


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik zelf wijzigingen doen?

Als je zelf Adobe Photoshop of Illustrator hebt, dan kan ik je het originele bestand sturen. Ik kan het bestand ook in Canva maken. Dit is een gratis online platform om ontwerpen te maken. Ik maak het template en deel dit bestand met jou. Vervolgens kun jij gemakkelijk de teksten aanpassen en eventueel de foto aanpassen.

Ik heb nog nooit met Canva gewerkt, leg je me dat uit?

Natuurlijk. Ik kan je er even doorheen loodsen of ik kan een korte handleiding maken waar je op kunt spieken.

Design je ook andere dingen?

Ja. Ben je al dagenlang bezig met je nieuwe brochure, maar je krijgt het niet naar je zin? Of wil je visitekaartjes die écht opvallen, maar eigenlijk heb je helemaal geen designskills? Of je hebt een geweldig e-book geschreven, maar wil je dit niet als Word-bestandje naar je klanten mailen? Ik help je graag uit de brand. In no-time ontwerp ik jouw visitekaartjes, brochure, flyer of e-book. Vergeet Word-bestand met het lettertype Comic Sans MS en kies voor een prachtig, professioneel pdf met alles erop en eraan. Vul het contactformulier in voor een offerte op maat.

Ik heb je hulp ook met andere zaken nodig. Krijg ik dan korting?

Jazeker! Goede klanten moeten we belonen, toch? Vul het contactformulier in voor een offerte op maat.