Webdesignpakket

Wil jij ook een website waar je het liefst de hele dag naar staart? Waar je graag al je klanten naar verwijst en waar je veel complimentjes over krijgt? Dan is het Webdesignpakket echt iets voor jou.

Misschien heb je al een website, maar is deze verouderd en niet meer naar je zin. Of je begint helemaal from scratch en je wilt gelijk dat het perfect is. Of je bent al weken bezig met zelf een website te maken, maar eigenlijk heb je er helemaal geen tijd voor en levert het alleen maar #$%! op. In de tijd dat je zelf bezig bent met een website maken, kun jij niet werken aan de taken die jij echt leuk vindt (en waarmee jij je brood verdient). Dat is zonde. Ik zet met plezier een gloednieuwe website voor je in elkaar, helemaal op maat gemaakt.

Tijdens het gehele proces houden we goed contact. Zo weet je precies waar ik mee bezig ben en wat je kunt verwachten. Per onderdeel koppel ik terug en kunnen we aanpassingen doen. Zo bouwen we de website van je dromen!

Het Webdesignpakket heb je binnen 6 weken een prachtige, nieuwe, functionele website die helemaal bij je past.

Dit kun je verwachten:

Een gloednieuwe, functionele website waar je echt blij van wordt.

Ik houd van gemak. Jij toch ook? Daarom kun je zelf gemakkelijk je eigen website aanpassen.

Jouw website is geheel responsive. Het grootste deel van de websitebezoekers kijken via hun mobiel of tablet. Daarom optimaliseer ik de website voor alle schermen, zodat deze er voor iedereen fantastisch uitziet.

Na afloop kan ik je website onderhouden. Zo blijft de website altijd online & veilig.

Nieuwe website in 5 weken: webdesignpakket

Dat wil ik wel! Maar wat is er echt bij inbegrepen?

 • Custom webdesign: de hele website is op maat gemaakt
 • Een moodboard
 • Divi WordPressthema (ter waarde van $249)
 • Responsive: jouw website werkt op alle schermen
 • 5 soorten webpagina’s (homepage, over, blog/nieuws, contact en informatiepagina)
 • Koppeling met Google Analytics
 • Installatie Facebook-pixel
 • Koppeling e-mailsysteem met inschrijfformulier (zoals Mailchimp of Activecampaign)
 • Koppeling agenda
 • Cheatsheet met uitleg over hoe je zelf gemakkelijk je website aanpast
 • E-mailsupport tijdens de samenwerking
 • 1 week e-mailsupport na de lancering

Jouw complete website binnen 6 weken

Leuk! Maar hoe werkt dat eigenlijk?

Week 1: Intake & vragenlijst

We gaan samenwerken: ik heb er zin in! Ik stuur je een vragenlijst om een goed beeld van jouw bedrijf en doelen te krijgen. Daarnaast kijken we naar de directe concurrentie en websites/stijlen die jij mooi vindt. Daarna maak ik een plan op maat met jouw wensen. Ik voeg jou toe aan mijn projectmanagementprogramma, zodat je precies weet waar ik op dat moment mee bezig ben en wat je kunt verwachten.

Week 2: Moodboard & Kleurenpalet

Na de vragenlijst en kennismaking heb ik een goed beeld van jouw bedrijf en wat je wilt uitstralen. Ik maak een moodboard om zo de gewenste look & feel van de website te bepalen. Is het toch niet precies wat je zoekt? Geen zorgen, er zijn 2 revisies inbegrepen. Het moodboard vormt de basis van de gehele website.

Daarna maak ik een kleurenpalet die bij het moodboard past en jouw merk past. Dit kleurenpalet gaan we gebruiken op de website. Ik maak in het totaal 3 kleurenpaletten waaruit je kunt kiezen.

Week 3 & 4: Webdesign

Daarna ga ik jouw website ontwerpen in de stijl van jouw merk en het kleurenpalet. Ik begin met de homepage. Als deze naar jouw zin is, dan ga ik verder met de andere pagina’s.

Ik vul alle pagina’s in zoals we dat hebben afgesproken. Daarnaast installeer ik (naar wens) de Facebook-pixel, Google Analytics en maak ik koppelingen met jouw e-mailmarketingsysteem zoals Mailchimp of Activecampaign. Als de demo-site staat, dan kun je nog drie keer feedback geven.

Week 5: Testen

We zijn bijna klaar om jouw website te lanceren. We testen alles goed door. Doen alle links het? Staan de foto’s op de juiste plek? Staan er geen typfoutjes in de tekst? Dit is hét moment om de puntjes op de i te zetten.

Week 6: Websitelancering

Ready to launch! Deze week gaat je gloednieuwe website online. Als je al een website hebt, dan maken we een lijst met de links vanaf je oude site naar je nieuwe site. We moeten deze links goed doorlinken, want anders kun je je vindbaarheid verliezen en dat is zonde. Als we allebei helemaal tevreden zijn over de nieuwe site, dan ga ik deze omzetten. Je krijgt uitleg over hoe je zelf gemakkelijk aanpassingen op je website kunt doorvoeren inclusief een handige handleiding.


Wat is mijn investering?

Jouw investering in het Webdesignpakket is slechts €1.199,-

De prijs is exclusief btw.


Veelgestelde vragen

Zijn er extra kosten?

Ja, er zijn een aantal bijkomende kosten om te zorgen dat de site in de lucht blijft. Dit zijn de gemiddelde prijzen:

 • Hosting: van €2,50 tot €10,- per maand
 • Domeinnaam: van €6,- tot €12,- per jaar
 • Eventuele e-mailmarketingsoftware, boekingsmodules en extra’s
Hoe kan ik het Webdesignpakket reserveren?

Vul het contactformulier in, zodat we een gratis (virtueel) kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we of we een goed match zijn. Een goede samenwerking is namelijk superbelangrijk om het hele proces soepel en succesvol te laten zijn. Als het klikt, dan stuur ik de overeenkomst en de factuur voor de aanbetaling. Vervolgens prikken we de startdatum en ik stuur je de vragenlijst. Daarna is het tijd om te shinen!

Ik heb al een website, raak ik mijn vindbaarheid niet kwijt?

Nee. We gaan alle links netjes doorlinken met 301-redirects. Hierbij zeggen we eigenlijk: Hé Google, link X is nu link Y.” Het mooie hiervan is dat wanneer er nog oude links staan op social media of andere sites, dat ze gewoon naar de nieuwe site worden doorgelinkt.

Wie gaat mijn site onderhouden als deze live staat?

Dat kun je zelf doen, maar wil je er zeker van zijn dat je website altijd veilig is en online is? Laat mij dan je website bijhouden. Ik draai maandelijks back-ups, fix problemen die ontstaan door updates en zorg dat de website up-to-date en veilig is.

Ik heb je hulp ook met andere zaken nodig. Krijg ik dan korting?

Jazeker! Goede klanten moeten we belonen, toch? Vul het contactformulier in voor een offerte op maat.

Op welk platform bouw je mijn website?

Ik werk met WordPress in combinatie met het thema Divi van Elegant Themes (zonder extra kosten). De voordelen van WordPress is dat de website helemaal van jou is. Dit heb je bijvoorbeeld niet met Jimdo en Wix. Daarnaast is het superflexibel; er is ontzettend veel mogelijk met WordPress. Ik werk al sinds 2015 met WordPress en ik kan hier al mijn codeer- en designskills in kwijt. Zo kunnen we jouw website helemaal op maat maken.

Het voordeel van Divi is dat het gemakkelijk in gebruik is. Zo kun jij zelf ook gemakkelijk teksten en afbeeldingen aanpassen en superprofessionele nieuwe pagina’s aanmaken.

Ik heb nog nooit met WordPress gewerkt. Kan ik wel zelf teksten/foto’s aanpassen en blogs toevoegen?

Natuurlijk! Dankzij WordPress en Divi is het gemakkelijk om aanpassingen op je website te doen. Zelfs als je echt een digibeet bent. Daarnaast stuur ik je een handleiding mee met hoe je nieuwe website werkt, zodat je gemakkelijk even kunt spieken als je het niet meer weet.

Kun je me ook adviseren over de inhoud van mijn website en hosting?

Jazeker. We willen het maximale uit je website halen. Ik zal dus zeker aanbevelingen doen op basis van jouw doelen. Daarnaast kun je me tijdens de samenwerking altijd mailen met al jouw vragen.

Wat nou als de website niet bij mij past?

Dat gaat niet gebeuren. Van tevoren bespreken we jouw gewenste uitstraling goed door en krijg ik al een beeld van wat jij graag wilt. Tijdens het moodboard bevestigen we dit. Per onderdeel vraag ik om feedback. Zo blijven we ook op koers. We gaan pas verder naar het volgende onderdeel als we allebei tevreden zijn over de vorige stap.