Jij wilt een website waar je trots op bent

En je helpt om jouw ideale klant binnen te halen.

Je weet dat een goede website je helpt om verder te groeien. Om zo nog meer mensen te helpen, écht een impact te maken en natuurlijk een leven vol vrijheid en plezier te hebben.

Maar toch krijg je het niet naar je zin. Je blijft sleutelen en hannessen. En je wéét dat er nog zoveel kansen liggen. Je ramt op je toetsenbord en staat in de aanslag om je laptop als een kogelwerpster het raam uit te gooien. 🤬

Stel je dan eens voor als je een uur toegang hebt tot een website-expert. Die met je meedenkt naar hoe jouw website strategisch beter en mooier kan. Je inspireert en motiveert. En je praktisch laat zien hoe je bijvoorbeeld de uitlijning in Divi mooi krijgt.

Stel je voor hoeveel brain space en (uitzoek)tijd jou dat oplevert! En dan hebben we het nog niet eens over hoe jouw bedrijf kan groeien

Ik vroeg mij af..

  • Wil jij gemakkelijker klanten en leads via je website binnenhalen?
  • Houdt je huidige website je nu tegen om je droombedrijf te creëren?
  • Zit jij al uren, dagen of zelfs weken te puzzelen met (bepaalde effecten in) Divi?
  • Wil je je website wel aanpassen, maar zie je er als een berg tegenop omdat je niet weet waar je moet beginnen?
  • Zie jij door de bomen het bos niet meer? En heb je inspiratie en tips nodig om je website te optimaliseren?

Geen zorgen

I got you

Als jouw persoonlijke webdesigner(d)🤓 help ik jou met je websitestruggles. Zo houd jij tijd en brain space over om meer impact met je bedrijf te maken.

Daarnaast plant ik per verkochte Webdesigner(d) to the Rescue een boom in Kenia. Zo helpt de sessie je niet alleen om een grotere impact met jouw bedrijf te maken. Maar maak je ook impact op de wereld!

Dit kun je
verwachten

De sessie wordt helemaal aangepast naar jouw behoeften.

Denk aan..

 

1

Brainstormen

We brainstormen over hoe jouw website mooier en (strategisch) slimmer. We denken automatiseringen uit waardoor je website voor jou gaat werken en bedenken ideeën om jouw website om te zetten in betalende klanten.

2

Hulp met divi

Loop je vast met Divi? Krijg je de uitlijning niet goed of struggle je met mobielvriendelijkheid? Via screen share help ik je alle goede instellingen vinden. Zo kun je het de volgende keer zelf.

3

Feedback & tips

Vraag je je af hoe je je website kunt optimaliseren? Ik loop jouw website na en geef je praktische tips, ideeën en inspiratie over hoe je je website kunt verbeteren.

Blijf niet
strugglen

Voor slechts 97 euro krijg je een uur lang mijn expertise en begeleiding om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Wees er snel bij en plan jouw sessie.

Deze ondernemers deden
al een sessie

Supersnel geholpen door Tamara toen ik op mijn Divi website de uitlijning niet op orde kreen. Alles verschoof steeds op de mobiele versie van mijn site, als ik iets aanpaste op de desktop versie en andersom. Tamara weet precies en snel te vinden waar in Divi je bepaalde dingen kunt oplossen als het gaat om het customizen van je site. Ik ben er zelf te lang mee aan het klooien geweest. Even een uurtje met Tamara inschieten is een stuk efficiënter gebleken. Het lijkt zo makkelijk, maar je moet het maar net weten allemaal. Als ik weer problemen heb zou ik haar zeker opnieuw om hulp vragen.

Testimonial Divi hulp

Simone bolsters

Medisch tekstschrijver | www.simonebosters.nl

Toen ik tijdens het bouwproces van mijn website vastliep, boekte ik Tamara’s “Webdesigner to the Rescue” service, en ik kan eerlijk zeggen dat het mijn redding was. Tamara bood niet alleen waardevolle begeleiding en ondersteuning om mijn problemen op te lossen, maar ze ging zelfs verder door mijn website te optimaliseren voor een betere prestatie en gebruiksvriendelijkheid.
Dankzij Tamara’s cursus en begeleiding heb ik een prachtige website kunnen bouwen. Eentje die verder gaat dan alleen een standaardwebsite en mij helpt een online aanwezigheid te creëren die mijn doelen ondersteunt. En mijn website is niet alleen mooi, maar ook goed geoptimaliseerd voor prestaties en gebruikerservaring, dankzij Tamara’s expertise.

Lana van Mourik

www.legal-business.nl

Toen ik technisch even vastliep met het bouwen van mijn website, schakelde ik de hulp van Tamara in. Ze kon snel met mij meekijken en tips geven hoe ik het verder aan kon pakken. Zo kon ik met zelfvertrouwen weer verder met het bouwen van mijn website!

Lynn

Equi Coach | www.stylynnterior.com

Tamara heeft mijn website gebouwd en doordat mijn aanbod en aanpak verandert, heb ik een strategische brainstormsessie met Tamara gehad om te kijken wat de slimste en efficiëntste manier is om meer aantrekkelijke salespages te maken in mijn bestaande site. Wat ik heel fijn vind aan de samenwerking met Tamara is dat zij een supersnelle denker is, straight to the goal en de dingen in het gesprek heel visueel kan maken voor mij (ik ben een beelddenker).
Ik kan weer verder bouwen aan mijn onderneming zoals ik voor ogen heb. Thanks Tamara!

Monique Lavec

Equi Coach | www.moniquelavec.com

Be the

Change

Ik geloof dat sterke vrouwelijke ondernemers het verschil maken in de wereld.

Om jouw impact nóg groter te maken, plant ik per verkochte Webdesigner(d) to the Rescue een boom in Kenia.

Veelgestelde vragen

Wat houdt de dienst Webdesigner(d) to the Rescue precies in?

Webdesigner(d) to the Rescue is een online 1:1 sessie van een uur. Tijdens deze sessie kun je hulp krijgen bij Divi, feedback en tips krijgen over jouw website en samen brainstormen over jouw hoe je jouw website kunt optimaliseren, zodat deze beter bij jou past én je helpt je ideale klant binnen te halen.

Tot wanneer kan ik mijn sessie inplannen?

Na aankoop heb je 1 maand om de sessie in te plannen.

Wat gebeurt er na aankoop?
  1. Je krijgt een link naar Calendly waar je de sessie met mij zelf kunt inplannen.
  2. Daarnaast krijg je via de mail een korte vragenlijst, zodat ik me beter in jouw bedrijf, website en hulpvraag kan verdiepen.
  3. Via Calendly krijg je een link naar Google Meet die je kunt gebruiken voor de call (je hoeft niks te installeren).
  4. Tijdens de call heb je de kans om al je websitevragen aan mij voor te leggen. Tip: Maak van tevoren een lijstje met waar je tegenaanloopt. 
  5. Je mag aantekeningen maken of de sessie opnemen. Zo kun je later alles nog eens nakijken.
Ik heb specifieke Divi problemen, help je daar ook mee?

Ja, tijdens de call kun je je scherm delen en kan ik met je meekijken en je uitleggen hoe je problemen oplost. Zo kun je het de volgende keer voorkomen of zelf oplossen!

Is Webdesigner(d) to the Rescue een vervanging voor de webdesigncursus?

Nee, maar Webdesigner(d) to the Rescue is wel een mooie aanvulling op de cursus. Als je bijvoorbeeld tegen specifieke problemen aanloopt, je feedback wilt of gewoon wilt dat ik met je meedenk over je website.

Is de sessie ook voor beginners?

Absoluut! Het maakt niet uit of je net een website hebt bent of al jarenlang ervaring hebt; ik pas me aan jouw niveau aan en begeleid je stap voor stap. Zo kun jij het beste resultaat uit jouw website halen.

Wat als ik meer dan één uur nodig heb?

Verwacht je dat je meer tijd nodig hebt? Stuur me dan een berichtje. Ik maak dan een pakketprijs op maat voor je.

Mag ik de sessie opnemen?

Natuurlijk. Een uur is best intensief. Het is dus fijn om het later na te kijken. Je kunt natuurlijk ook notities maken.

Wat als ik na de call een nieuwe website wil laten bouwen?

Als je na de call jouw droomwebsite wilt laten bouwen door mij, dan is Webdesigner(d) to the Rescue gratis! Ik trek dit dan af van de factuur van het webdesignproject.

Deze actie is alleen geldig als je binnen een half jaar na de sessie een webdesignpakket bij mij afneemt.

Ik werk met een andere themabouwer dan Divi en loop vast. Kun je me helpen?

Voor algemene websitevragen kan ik je sowieso helpen. Verder ben ik gespecialiseerd in WordPress in combinatie met Divi. Heb je specifieke vragen over een andere themabouwer? Stuur me dan een mailtje, zodat ik kan kijken of ik je zelf kan helpen. Anders kan ik je waarschijnlijk namen doorgeven van andere collega-webdesigners.

Ben jij er klaar voor
om alles uit je website te halen?

Boek dan hier jouw Webdesigner(d) to the Rescue sessie.