• 75% 75%

Ik ben ‘jouw stok achter de deur’ tijdens de websitebouw

Ben jij al tijden bezig met het bouwen van je website? Of wil je graag starten, maar vind je het moeilijk om echt in actiestand te komen? Dan kan ik jou bij helpen. Ik ben jouw stok achter de deur. Tijdens het webdesignproces stuur ik jouw wekelijks mailtjes met handige tips & info en zorg dat jij ‘on track’ blijft!

Normaal zou ik het aanbieden voor €99,-. Maar omdat ik het zo vet vind dat jij met de websiteplanning je website bouwt, vraag ik nu maar 15 euro😱

Dit aanbod vind je nergens anders op de website, dus meld je snel aan voordat dit aanbood verloopt!

 

[hurrytimer id="3063"]
Divi Webdesigner Tamara Belt

Regelmatig hoor ik van ondernemers dat ze al maanden bezig zijn met hun website. Als ik vraag waarom, dan hoor ik vaak dat ze er niet voldoende tijd voor vrijmaken. Er is geen directe urgentie, waardoor ze het uit blijven stellen. Of ze weten gewoon niet wat ze precies moeten doen. (Daar heb jij nu natuurlijk mijn handige websiteplanning voor😁.)

Kortom: veel ondernemers hebben een stok achter de deur nodig. Een reden om echt over te gaan tot actie en niet in de details blijven hangen. En natuurlijk begeleiding, zodat je precies weet wat je per week kunt gaan doen. Zo heb je aan het eind van de week ook een voldaan gevoel. In plaats van 100 taken die in je hoofd zweven.

7 weken lang motivatie, tips en kennis!

Met mijn stok-achter-de-deur-programma krijg je..

Wekelijkse motivatie

Een website bouwen is een groot project. Ik stuur je inspiratie & motivatie, zodat jij vol plezier en energie je website bouwt.

De stok achter de deur

Per week krijg je een mailtje waarin we terugkijken op de afgelopen week. En of je het doel van die week hebt gehaald.

Mijn expertise

Door mijn jarenlange ervaring als webdesigner, weet ik waar veel ondernemers tegenaan lopen. Ik geef je daarom per week handige tips

Voor maar €15,- heb je dus eigenlijk mijn kennis en ervaring als webdesigner in je mailbox!

[hurrytimer id="3063"]

Veelgestelde vragen

Ik wil volgende week pas beginnen met mijn website. Kan dat?

Natuurlijk! In de eerste mail vraag ik je om op de ‘activatieknop’ te klikken als je er klaar voor bent. Dan start het programma.

Wat nou als ik achterloop?

Ik stimuleer je om op schema te blijven. Merk je dat je toch achterloopt? Stuur me dan een berichtje, dan pauzeren we het programma.

Help je mij als ik ergens niet uitkom?

Kleine vragen kan ik vaak zo per mail of Instagram DM beantwoorden. Voor grotere vragen maak ik graag een vrijblijvende offerte voor je.

Stel je voor dat je website echt binnen 7 weken online staat. En dat je het helemaal zelf hebt gedaan. Supertof, toch?

Klik snel hieronder op de knop om het Stok-achter-de-deurprogramma aan te vragen. Dit programma vind je nergens anders op de website, dus laat deze kans niet schieten!

[hurrytimer id="3063"]