(Divi)
websiteonderhoud

Geen omkijken meer naar je website

Jouw website ziet er fantastisch uit

én je wilt dat deze zonder zorgen veilig én online blijft

Je hebt natuurlijk een fantastische (nieuwe) website staan. En je wilt graag dat je lievelingsklanten al je diensten/ producten aanschaffen, zich inschrijven voor je mailinglijst én uuuren al je blogs lezen.

Daarvoor is het belangrijk dat je website up-to-date en veilig is. Zo is het belangrijk dat je back-ups draait. Maar ook dat je WordPress, thema’s en plugins update.

Maar al die technische zaken word je niet blij van. En je moet er niet aan denken dat er ineens koppelingen niet meer werken en dat je klant graag contact met je opneemt, maar het niet kan door een fout in je website. Of je website ineens plat ligt en je niet weet waar je moet beginnen. Daardoor ben je zelf uren bezig om daarin te duiken en te zorgen dat je website weer online staat. Of je moet à la minute op zoek naar een webdesigner die het voor je oplost. 

Eigenlijk wil je gewoon dat je wéét dat je website in goede handen is. Zodat jij je kunt focussen op zaken die je wel leuk vindt en waar je energie van krijgt. Dat er altijd een back-up is als er een keer iets fout gaat. Maar ook dat je website veilig is voor bijvoorbeeld hackers. En dat je altijd hulp kunt inschakelen van iemand die jouw website door en door kent. Kortom: dat jij geen omkijken naar je website hebt.

Ik vroeg mij af..

 • Wil jij zeker weten dat je website altijd up-to-date en veilig is?
 • Wil jij niet bezig zijn met de technische zaken van je website?
 • Wil jij dat je website beschermd is tegen hackers en ander gespuis?

I got You

Ik kan jouw website onderhouden. Zo heb jij geen omkijken meer naar de technische zaken van je website.

Ben jij klaar voor…?

 

 1. Een up-to-date website: zodat je website goed werkt en veilig is.
 2. Goede karmapunten: ieder jaar laat ik per webdesignklant een boom planten in Kenia.
 3. Altijd een back-up op een externe schijf: Is er iets niet goed gegaan en wil je dat ongedaan maken? Doordat er altijd een recente back-up beschikbaar is, kunnen we het altijd terugdraaien.
 4. Je website is beschermd tegen hackers/spammers: Jouw website is veilig & beschermd.
 5. Geen omkijken naar de technische zaken van je website: Ik zorg dat alles achter de schermen goed loopt. Zo kun jij je focussen om dingen waar je blij van wordt!

even
praktisch

 • Om de week check en installeer ik de nieuwste updates
 • Om de week een back-up van je volledige website
 • Daarna loop ik je website na om te checken dat er geen fouten zijn ontstaan. 
 • Zijn er fouten door de updates? Die fix ik gelijk!

   

Ik onderhoud je website voor slechts 30 euro per maand excl. btw!

Deze ondernemers Hebben geen omkijken naar hun website

“Tamara is mijn persoonlijke ‘alleskunner’ als het gaat om website-onderhoud. Naast kennis en kunde staat zij altijd met veel enthousiasme klaar voor het geven van advies of het aanpakken van een opdracht. Het geeft mij veel rust wetende dat mijn website in goede handen is en ik voor vragen altijd terecht kan bij Tamara.”

 

Ilona de Roo

Therapeut & coach | www.ilonaderoo.nl

“Tamara helpt mij om mijn Divi website up-to-date te houden, het aan te passen naar mijn huisstijl en mijn bedrijf beter zichtbaar te krijgen. Sinds Tamara dit doet ben ik beter vindbaar en past mijn website veel beter bij mijn bedrijf. Verder denkt zij met mij mee om bijvoorbeeld mijn website te optimaliseren. Door haar kennis van webdesign heeft zij veel ideeën. Ze werkt zelfstandig waardoor ik me kan richten op mijn bedrijf”

Saskia Huizer

Hoogbegaafdheidsspecialist | www.saskiahuizer.nl

Veelgestelde
vragen

Kan ik mijn website niet zelf onderhouden?

Natuurlijk kun je de website zelf ook onderhouden, maar weet je ook wat je moet doen als de website plots niet meer (goed) werkt? Waarschijnlijk ben je er uren aan uitzoekwerk aan kwijt. Als webdesigner(d)🤓 weet ik vaak snel waar het probleem ligt en heb ik dat zo voor je gefixt.

Kan ik mijn website niet automatisch updaten?

Dat kan, maar toch kan dit soms voor problemen zorgen. Je website is natuurlijk wel altijd up-to-date, maar soms ‘botst’ een plugin ineens met WordPress of een andere plugin na een update. Hierdoor werkt jouw website niet goed meer en dat is zonde. Met het onderhoudspakket hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Adviseer je ook over eventuele verbeteringen van mijn website?

Als ik merk dat er bijvoorbeeld bepaalde verouderde plugins op de website staan, dan kan ik adviseren om deze te vervangen. Verouderde plugins maken je website vatbaarder voor hackers. En die willen we natuurlijk niet. Daarnaast adviseer ik ook altijd om zo min mogelijk plugins te installeren. Deze kunnen namelijk je website vertragen en dat is zonde.

Wil je je website echt verder optimaliseren voor klanten en leads? Dan stuur ik je graag een vrijblijvende offerte.

 

Ben jij klaar voor een
website zonder stress?